COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Focus RS RS

Kr 599 000

Inkl. omregistrering

2017
Manuelt gir
Bensin
18800Km
2300
5

Detaljer

Ford Focus RS RS

Kr 599 000

Inkl. omregistrering

2017-modell Ford Focus RS i fargen Nitrous blue tilsalgs - Ren lykkpille.

Veil. pris på ny Focus RS med tilsvarende utstyr er ca. kr 740.000,-.

1 års førstegangservice er inkludert i prisen.

Send mail til terje@rohneselmer.no eller ring 922 04 828.

RS er et legendarisk merke og representerer det ypperste fra Ford motorsport og er viden kjent for særdeles god ingeniørkunst, kjøreteknologi, og lidenskap.

2,3-liters EcoBoost motor, spesialkonstruert for Focus RS for å yte mer. Den har dobbel turbolader med kompressor og mellomkjøler av høy kapasitet, som sørger for større og lettere luftgjennomstrømming, integrert eksosmanifold som maksimerer turbinens pulserende energi, noe som gir drivstoffeffktivitet og ekstreme ytelser på 350hk.

Ford Focus RS 350HK. Norsk bil.

NB! denne 2017-modellen er også utstyrt med SYNC3 som er bl.a. takler stemmestyring på norsk og innehar en 10 x raskere prosessor enn forrige system. Designet er også mer oversiktlig og mer intuitivt enn tidligere. Og for første gang er SYNC 3 tilgjengelig på norsk - både teksten på skjermen og stemmekontrollen.

Denne bilen har også JUSTERBARE RS sportseter i delskinn og med Nitrous blue striper. Regulering av høyde er viktig for å finne riktig kjørestilling. Disse setene som er ekstra utstyr har også varme.

Fire aktive kjøremoduser, Normal, Sport, Bane, eller Drift.

NB! Denne bilen er kun brukt til privatkjøring og aldri kjørt på bane.

Launch kontroll er utviklet for kjøring på bane og løfter turtallsgrensen i første gir for å levere optimalt grep og akselerasjon. Funksjonen aktiveres via en bryter på rattet.

Normal, systemet settes automatisk i normal modus når du starter motoren. Optimaliserte kjøretøyinnstillinger for gatekjøring.

Sport, optimaliserte kjøretøyinnstillinger for performance-gatekjøring. Det elektroniske stabilitetskontrollsystemet og antispinnsystemet er fullt aktivert.

Bane, denne modusen er kun for kjøring på løpsbane. Optimaliserte kjøretøyinnstillinger for aggressiv kjøring. Systemet reduserer bremsesystemets inngripen fra stabilitetskontrollsystemet, og optimaliserer veigrepet. Den elektroniske stabilitetskontrollen settes til redusert modus, og antispinnsystemet deaktiveres (med unntak av den elektroniske differensialsperren). Motorintervensjoner fra stabilitetskontroll- og antispinnsystemet deaktiveres også.

Drift, denne modusen er kun for kjøring på løpsbane. Optimaliserte kjøretøyinnstillinger for energisk og aggressiv kjøring. Systemet reduserer bremsesystemets inngripen fra stabilitetskontrollsystemet, og øker overføringen av dreiemoment til bakakselen for å tillate kontrollert drifting ved overstyring. Den elektroniske stabilitetskontrollen settes til redusert modus, og antispinnsystemet deaktiveres (med unntak av den elektroniske differensialsperren). Motorintervensjoner fra stabilitetskontroll- og antispinnsystemet deaktiveres også.

Cruise-kontroll - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Keyless/Nøkkelfri lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motor.

Varme i ratt - Enkelt og greit, trykk på knappen og glem kalde hender i vintermånedene.

Active city stop – et kamera følger konstant bilen som ligger foran deg. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser ned, vil systemet oppfange dette og aktivere bremsene, slik at du unngår sammenstøt, eller at du reduserer sannsynligheten for skade, dersom farten er over 30 km i timen.

Ryggekamera – når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering.

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display. Stemmestyring på norsk.

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Klimaautomatikk 2-sone – her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Parkeringssensorer bak - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Isofix - gjør at et eller flere barneseter enkelt og raskt kan monteres og fjernes fra bilen. Ved å benytte Isofix funksjonen, vil barnesetet gi ekstra sikkerhet da det ikke vil bevege seg ved sidekollisjoner, i motsetning til om man fester barnesetet kun ved hjelp av bilens sikkerhetsbelte.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Focus RS RS

Kr 599 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus RS
Variant RS
KM-stand 18800 Km
Registrert dato 19/01/2017
Girkasse Manuelt gir
Motorstørrelse 2300
Motorkraft 349 HK
Farge Nitrous blue metallic
Dører 5
Seter 5
Interiør Sort
Drivstoff Bensin
Vekt 1560 kg
Registreringsnummer DR20020
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 669e4491-7e0a-431a-9a3f-abbdff34db4b
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford Focus RS RS

Kr 599 000

Inkl. omregistrering

10 høytalere inkl. subwoofer
19" 20-eikers alum.felger vinter (grå)
19" smidde alum.felger med sort finish
8" Navigasjonsskjerm
Active city stop
Adaptive Bi-Xenonlys
Doble eksospotter
Ford Power startknapp
Lampe for optimalt girskifte
LED baklys
LED kjørelys
Oppvarmet ratt
Premium Sony lydanlegg
Recaro delskinnseter i Nitrous blue og svart
RS blå bremsecalipere
Ryggekamera
Sort matt folie på taket
Sportsfjæring
SYNC 3
Touchskjerm 8"
Unik RS bakspoiler
Unik RS instrumentgruppe
Unikt RS sportseksosanlegg
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Delte bakseter
Delvis skinnseter
Elektrisk innfellbare sidespeil
Elektriske speil
Elektriske vinduer bak
Elektriske vinduer foran
Elektronisk bremsekraftfordeler
ESP antiskrens
Farget glass
Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff
FORD SYNC med nødhjelpassistanse
Handsfree system med Bluetooth
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
ISOFIX - barnesetefester
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Mørkt glass bak
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Nøkkelfri adgang og start
Oppvarmede seter
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Pollenfilter
Radio/CD med DAB
Regnsensor
Sentrallås
Skinnratt
Skinntrukket girspak og ratt
Sportseter foran
Stabilitetssystem antiskrens
START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Tåkelys foran
USB/Ipod tilkobling
Utvendig styling
Vinterhjul
Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
03090


Morten Tangen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 922 27 871

Jim Riaz
Salgs- og markedssjef

Tlf: 944 84 949

Raymond Leirmo
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90750997
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666

Sted

Kjøretøy sted

RøhneSelmer AS
Gladengveien 3
Ensjø, Oslo
Telefon: 21505050