COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2014 Ford Mondeo 1,6 TDCi 115hk Titanium

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

2014
Manuelt gir
Diesel
75610Km
1600
5

Detaljer

Ford Mondeo 1,6 TDCi 115hk Titanium

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

Ford Mondeo har vært en klasseleder blant store familiebiler i mange år. Den nye utgaven er intet unntak. Vi kan her tilby en meget velutstyrt Titanium utgave med en særs økonomisk og sterk dieselmotor.

Sett deg inn i bilen og finn deg til rette i det delikate interiøret. Setene foran er elektrisk justerbare så enhver kan finne sin perfekte sittestilling. Du har på denne bilen også minne på førersetet så dersom dere er flere som deler på å kjøre bilen kan hver enkelt lagre sin posisjon, og denne finnes tilbake ved et enkelt tastetrykk når du setter deg inn.

En stor og praktisk familiebil som dette har selvfølgelig også tilhengerfeste. På vår Mondeo er det montert et elektrisk innfellbart tilhengerfeste. Så i stedet for å ligge på knærne å bli møkkete som man pleier å bli ved montering av avtagbart hengerfeste så er det her gjort ved to trykk på knappen inne i bagasjerommet så feller det seg elektronisk ut. De samme 2 trykkene feller hengerfestet inn igjen så man slipper å ha hengerfestet på hele tiden.

Denne bilen er også utstyrt med Ford sin multimedieløsning kalt Sync 2. Dette kjennetegnes ved den 8" store touchskjermen i dashbordet. Her har du kontroll på blant annet bilens navigasjon. En meget brukervennlig og intuitiv løsning som ikke bare viser deg veien til en spesifikk adresse, men som også har søkefunksjoner for blant annet hoteller, parkeringsplasser, banker og annet du kunne trenge på reisen. Her kontrolleres også bilens Bluetooth funksjoner. Via Bluetooth har du vanlig handsfree så du får mottatt og startet telefonsamtaler under kjøring, men via dette systemet kan du også streame musikk høre på podcast og lignende.

Nå som vi nærmer oss slutten på bruk av det gamle FM-nettet er det også godt å vite at din nye bil har det som trengs for å fremdeles høre på radio. Bilen har DAB-radio fra fabrikk som gir deg en helt annen lydopplevelse, men også et mye videre spekter av kanaler enn det du har hatt tidligere.

Med vinteren bankende på døra og snøen fallende ned over hodet på oss kommer du til å sette ekstra pris på denne bilens dieselvarmer med fjernkontroll. Her kan du stå inne på kjøkkenet om morgenen og kikke ut på din egen bil med kaffekoppen i hånda og se på at bilen blir varm. Et lite trykk på fjernkontrollen er alt som trengs. Og skulle det mot all formodning være noe is igjen på ruta når du kommer ut så har denne bilen varmetråder i frontruta som gjør den isfri på kort tid.

En stor og romslig familiebil som dette er ikke alltid så enkel å parkere i trange parkeringshus og garasjer. Da vil du sette pris på at denne har parkeringssensorer både foran og bak med optisk visning på dashbordet, og om ikke det skulle være nok så har den også parkeringsassistent som kan lukeparkere bilen for deg.

Av andre nyttige funksjoner du finner på denne bilen så kan nevnes; trafikkskiltgjenkjenning som leser skiltene langs veien og viser deg hvilken fartsgrense som er på din aktuelle strekning. Filskiftevarsler som forteller deg ved vibrasjon i rattet at du er i ferd med å krysse en kantstripe eller midtstripe uten å bruke blinklys. Dynamiske LED kjørelys og hovedlys, regnsensor og automatisk blendbart bakspeil.

Denne bilen har også en meget solid servicehistorikk, og service er tatt på følgende tidspunkter: 02.06.15 på 21.050 km 30.10.15 på 41.763 km 15.03.16 på 60.268 km.

Handles denne bilen her hos oss leveres den selvfølgelig med 2 komplette sett med gode dekk. Du har også her igjen ca. 25.000 km med nybilgaranti, og i dette følger også gratis Ford veihjelp om noe skulle oppstå. Stort tryggere enn dette blir det ikke!

Ta kontakt med Morten Tangen på 92 22 78 71 eller på mail morten.tangen@rohneselmer.no for en visning og en prøvetur med denne bilen.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 1,6 TDCi 115hk Titanium

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 1,6 TDCi 115hk Titanium
KM-stand 75610 Km
Registrert dato 29/12/2014
Girkasse Manuelt gir
Motorstørrelse 1600
Motorkraft 116 HK
Farge Panther Black
Dører 5
Seter 5
Interiør Charcoal Stoff
Drivstoff Diesel
Vekt 1439 kg
Registreringsnummer DP63540
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse ee1bbc86-37ce-4301-81df-100a96448946
Registreingsavgift 3719

Tilbehør bil

Ford Mondeo 1,6 TDCi 115hk Titanium

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

Avtagbart hengerfeste
Navigasjonssystem
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Radio DAB+
Xenonlys
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Integrert mobiltelefoni
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Metallic lakk
Multifunksjonsratt
Multimedia anlegg
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkeringsassistent
Parkeringsvarmer m/Fjernkontroll
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Regnsensor
Sentrallås
Servostyring
Sommerhjul
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Turteller
Tåkelys foran
Varme i seter
Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
03090


Morten Tangen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 922 27 871

Jim Riaz
Salgs- og markedssjef

Tlf: 944 84 949

Raymond Leirmo
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90750997
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666

Sted

Kjøretøy sted

RøhneSelmer AS
Gladengveien 3
Ensjø, Oslo
Telefon: 21505050