COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 369 900

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
19867Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 369 900

Inkl. omregistrering

Fullspekket Mondeo med automat!

Er du på jakt etter en pent brukt Ford Mondeo? Vi har fått inn en meget fin 2016 modell, solgt ny i Norge hos merkeforhandler. Denne bilen har også service utført hos merkeforhandler. Når du kjøper denne bilen, har du også mange år igjen av nybilgarantien, som sikrer deg et forutsigbart eierskap.

Ford Mondeo har satt standarden for kjøreegenskaper i sin klasse. Bilen har en perfekt balanse mellom sportslig og direkte styring samtidig som den er svært komfortabel. Med sin gode bakseteplass og sitt romslige bagasjerom er Mondeo også familiebilen med stor F. Det er ikke uten grunn at Ford Mondeo har vært en av Norges mest populære familiebiler gjennom årevis! Ford Mondeo har også det siste innen sikkerhetsteknologi og oppnår full score i den europeiske sikkerhetstesten NCAP.

Ønsker du å se/prøvekjøre bilen så er det fint å avtale dette i forkant slik at vi har bilen klar.

Utstyr utover standard :

 • Stylingpakke
 • Adaptiv cruisekontroll
 • Oppvermet ratt
 • Elektrisk bakluke
 • Dynamiske LED lys
 • Elektrisk seteregulering
 • Automatisk nivåregulering
 • Adaptive intelligente LED hovedlys
 • Sony navigasjon
 • Hengerfeste kan ettermonteres
 • Ryggekamera
 • Parkeringsassistent
 • Parkeringssensorer foran, bak og på sidene
 • Motor/kupévarmer - drivstoffdrevet parkeringsvarmer med fjernkontroll
 • Panoramatak - med elektrisk åpning og varmereflekterende glass. Inkluderer solgardiner bak.
 • mm...

Norsk bil med norske garantier!

Denne bilen koster 2.995,- med vårt finansieringsforslag.

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

RØHNESELMER - BEST PÅ FORD!

Kontakt selger for mere informasjon: Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Røa. RøhneSelmer har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke.

Vi holder til sentralt på Røa i Oslo, med buss og T-bane rett ved. Flybussen fra Gardermoen stopper 200 meter unna, og Flytoget fra Gardermoen stopper på Lysaker stasjon. Vi henter deg gjerne der etter avtale. Kontakt Christer på 922 96 080 eller Erik på 905 33 834 for å avtale visning /prøvekjøring.

Vi tar forbehold om feil i annonse. Kontakt selger for komplett informasjon.

Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Vi tilpasser bilen etter dine ønsker og behov og tilbyr et stort utvalg av tilbehør. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 369 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut
KM-stand 19867 Km
Registrert dato 22/12/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 130 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Interiør Sort
Drivstoff Diesel
Vekt 2330 kg
Registreringsnummer DR38907
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse d51590f6-e2fa-4a5b-82f4-427a53a4c616
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 369 900

Inkl. omregistrering

Annet
18" alufelger på sommerdekkene;Adaptiv Cruise Control;Adaptive Bi-Xenon Hovedlykter;Adaptive LED hovedlys;Automatgir;Automatisk bakluke;Automatisk nivåregulering;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;Dynamiske LED lys;El. 10 veis setejustering m.minne;F1 giring på ratt;Ford Individual - Utvendig styling;Oppvarmede bakseter;PANORAMA glasstak;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Varme i bakseter;Varme i ratt;Webasto;Xenon lys;X-Pakke (nøkkelfri adgang og start;3-eikers MLF sportsratt;7xairbag;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Bi-Xenon hovedlys;Delte bakseter;Elektrisk bakluke;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Glasstak;Handsfree system med Bluetooth;Hengerfeste kan ettermonteres;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED-lys bak;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmelene;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørke ruter bak;Navigasjon;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensorer - foran og bak;Pollenfilter;Sentrallås;Skinntrukket girspak og ratt;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Utvendig Stylingpakke;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Telefon
03090