COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford S-Max Vignale

Kr 599 800

Inkl. omregistrering

2017
Automatgir
Diesel
25383Km
2000
5

Detaljer

Ford S-Max Vignale

Kr 599 800

Inkl. omregistrering

Med en gang du setter deg inn i denne bilen er det lett å tenke: nå skal vi kjøre langt. Dette er familiebil i snobbe klær skriver TV-2 bilanmelder Benny og jeg kunne ikke vært mere enig. Kupeen oser av luxus og man blir rett og slett i godt humør, selv på en tung regnværsdag. Vignale handler om designdetaljer, mere utstyr utover standard, høyere komfort og mer luksus. Som Vignale eier skal du skjemmes litt bort og få mere ekstra service.

Ytterligere informasjon om Vignael finner du her: https://www.ford.no/personbiler/s-max/modeller-og-spesifikasjoner/vignale

S-Max imøtekomer et stort bruks område. Ved å trykke på 5 knapper i bagasjerommet feller du ned alle setene og vips så har du en varebil. Med denne geniale løsningen kan man frakte lange gjenstander og samtidig ta med passasjerere i bilen. Alle kunder jeg har solgt S-Max til skryter av sin bil og forteller om høy komfort, lavt støynivå, sterk motor og fantastiske kjøre egenskaper. Disse kundene treffer jeg ofte i langrenn og terreng sykkel miljøet hvor plass er viktig.

Bilen nærmer seg 30 000km som er intervallet for første service ( annenhvert år/30 000km) og denne vil vi utføre før bilen blir levert til ny eier.

Denne har svært høyt utstyrsnivå og her er noe av utvalget:

Elektrisk nedfellbar andre og tredje sete rad, kun trykk på en bryter og setene legger seg ned. Fjernlysassistent - et kamera overvåker møtende trafikk, og aktiverer/deaktiverer fjernlyset i forhold til dette. Her slipper du å huske å blende ned for møtende trafikk.

Klimaautomatikk 2-sone – her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Programmerbar drivstoffdrevet varmer - via software i kjørecomputeren eller ved bruk av fjernkontroll. Du kan programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene. Alternativt kan denne startes med fjernkontrollen.

Stemmestyring - via enkle kommandoer kan du "snakke" til bilen. Kan blant annet benyttes til endring av temperaturnivået, skifte av radiokanal, endre volumstyrke, ringe utgående telefonsamtale, m.m.

Ryggekamera – når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger/campingvogn.

Parkeringssensorer bak og foran - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Lane keeper/ Fil varsler - et kamera leser filmarkeringene i veien, og du sil bli varslet via vibrasjoner i rattet, dersom du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer, vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledende informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

Parkeringsassistent - bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type MP3 spiller, kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet.

Cruisecontrol - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

Keyless/Nøkkelløs lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten, og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motoren.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Active city stop – et kamera følger konstant bilen som ligger foran deg. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser ned, vil systemet oppfange dette og aktivere bremsene, slik at du unngår sammenstøt, eller at du reduserer sannsynligheten for skade, dersom farten er over 30 km i timen.

Elektrisk 10-veis justering av førersete med minne – denne funksjonen gjør det mulig å finne en individuelt tilpasset sittestilling. Minnefunksjonen gjør at du kan lagre inntil 3 forskjellige sittestillinger. Har du først blitt vant til denne type tilleggsutstyr, vil vi garantere deg at du også vil ha denne funksjonen på din neste bil.

Tilhengerfeste elektrisk innfellbart - her trykker du på knappen inne i bilen og festet felles ut elektrisk. I motsetning til avtakbare tilhengerfester hvor du må krabbe under bilen for sette det fast er her betjeningen vesentlig enklere. Med denne bilen kan du trekke en tilhenger på hele 2 000 kg.

Ta kontakt med Terje Solberg på 950 62 692 eller mail til; terje.solberg@rohneselmer.no så vil vi tilby gunstig finansiering i samarbeid med Santander, markedets største tilbyder av finansiering tilpasset ditt behov fra kr 0,- kontant og forsikring av bilen. Du kan også tegne SAFE forsikring av lånet som dekker terminbeløpet ved sykdom, permittering og arbeidsledighet.

Vi leverer biler over hele landet, ta kontakt oss idag for mer info og pris på frakt fra østlandet.

Vi tar alle merker i innbytte.

Vårt mål er å tilby en hyggelig og trygg bilhandel.

RØHNE SELMER – BEST PÅ FORD.

Spesifikasjoner

Ford S-Max Vignale

Kr 599 800

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant Vignale
KM-stand 25383 Km
Registrert dato 30/10/2017
Girkasse Automatgir
Motorstørrelse 2000
Motorkraft 179 HK
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 1734 kg
Registreringsnummer JD81323
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse eb4e7d89-3fbd-4497-a964-d08d27327d86
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford S-Max Vignale

Kr 599 800

Inkl. omregistrering

10 Veis el seter m/minne førersete
Adaptiv Cruisecontroll
Adaptive LED hovedlys og LED kjørelys)
Aktiv City Stop
Automatisk fjernlys
Bakkestart assistent
Dekktrykk varsler
El. 8-veis justering av passasjersete
El.senking av andre seterad
El.senking av tredje seterad
Elektrisk hengerfeste
Filskiftevarsling
Fotgjengeroppdagelse
Føreroppmerksomhet-overvåkning
Handsfree system med Bluetooth
Helskinnseter
KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start)
Konstant fartsholder
Led lys foran og bak
Motor/kupevarmer - drivstoffdrevet parkeringsvarmer med fjernkontroll
Navigasjonssystem
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet ratt
Parkering avstandsføler bak
Radio DAB+
Regnsensor
Ryggekamera
Skinninteriør
START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!
Webasto motor og kupevarmer med fj.kontroll
220V strømuttak
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk avblendbart innvendig speil
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
El. innfellbare sidespeil med varmetråder
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff
Ford Power startknapp
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Justerbare bakseter
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lettmetall sommer/vinterhjul
Lyktespylere
Metallic lakk
Multifunksjonsratt
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmede seter
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Takrails
Tonede ruter
Tåkelys foran
Uttakbare bakseter
Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00
Telefon
03090


Ola Johannessen
Salgs- og markedssjef
Terje Solberg
Salgskonsulent
Mob: 95062692
Christian Sundsfjord
Salgskonsulent
Mob: 46950523

Sted

Kjøretøy sted

RøhneSelmer Lillestrøm
Hurdalsgaten 23
Lillestrøm
Telefon: 64841400