COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 124 000

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
43311Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 124 000

Inkl. omregistrering

Pent brukt Ford Fiesta som er i meget god stand.

En kompakt og praktisk bil med lave drifts- og servicekostnader. Fiesta er en romslig og praktisk småbil med god innvendig plass, også i baksetet. Fiesta får også mye ros i motorpressen for å sette en standard for kjøreegenskaper og kjøreglede i sin klasse, med presis styring og en fin balanse mellom komfort og sportslige egenskaper. Ford Fiesta har også det siste innen sikkerhetsteknologi og oppnår full score i den europeiske sikkerhetstesten NCAP. Bilen har Fords fantastiske Ecoboost bensinmotor som har vunnet prisen "International engine of the year award" hele seks år på rad. Denne motoren kombinerer kraft og ytelse med lavest mulig drivstofforbruk og utslipp. Ecoboost-motoren er utstyrt med turboer for å gi ytelser som langt overgår motorens størrelse, og vi anbefaler deg virkelig en prøvetur i denne!

Bilen har høyt utstyrsnivå, med blant annet;

  • DAB+
  • 6-veis justering av førersete
  • Elektrsik innfellbare og oppvarmede sidespeil
  • Blue-tooth
  • USB inngang for lading av telefon
  • AUX inngang
  • Parkeringssensor bak
  • Active City Stop
  • Alu felger på sommer og vinterhjul
  • Oppvarmet frontrute med varmetråder

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 124 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0 80hk Titanium
KM-stand 43311 Km
Registrert dato 28/08/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 80 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1530 kg
Registreringsnummer BT30804
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse b16c80d8-5870-49bc-82ed-fff541f4f98c
Registreingsavgift 4037

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 124 000

Inkl. omregistrering

Annet
Active City Stop;El justerbare og oppvarmede sidespeil;Mørke ruter bak;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Radio DAB+;Ryggesensor;6-Veis justering av førersete;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Auto Start / Stop;Automatisk klimaanlegg;AUX-inngang;Beltevarsler;Bi-Xenon;Delte bakseter;El vindu bak;El- vindu foran;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB - tilkobling;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
03090


Knut H. Helgestad
Selger bruktbil
Mob: 91365878