COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD ST-Line aut

Kr 499 900

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
4000Km
1997
5

Detaljer

Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD ST-Line aut

Kr 499 900

Inkl. omregistrering

Topputstyrt og flott Kuga ST-Line!

Bilen fremstår som ny.

Ford Kuga setter standarden for kjøreegenskaper og kjøreglede i SUV klassen. Med sin romslige kupe og bagasjerom fungerer den også godt som familiebil. Med sin gode støydemping er den stillegående og komfortabel på langtur, og designmessig er den blant de tøffeste og stiligste i klassen. Ford er størst på SUV i verden og det merkes i Ford Kuga!

Dette er en administrasjonsbil. Ønsker du å se/prøve denne bilen så avtal i forkant slik at vi har den klar når du kommer.

Masse utstyr over standard som bla:

 • Skiboks
 • Elektrisk hengerfeste
 • ST-Line Designpakke
 • Mørke ruter
 • Adaptive Bi-Xenon
 • Navigasjon
 • Sync 3
 • 9 høytalere
 • Ryggekamera
 • 10-veis el justering av forsete
 • Oppvarmet ratt
 • Motor og kupevarmer
 • LED-lys
 • Metallic
 • Automatisk nær/fjærnlys
 • Trafikkskiltgjenkjenning
 • Filskifteassistanse
 • Automatisk bakluke
 • Keyless
 • Adaptiv cruisekontroll +++

Ønsker du vinterhjul lager vi en fin pakke på det.

Denne bilen koster 3.498,- pr.mnd. med vårt finansieringsforslag.

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

RØHNESELMER - BEST PÅ FORD!

Vi tar forbehold om feil i annonse. Kontakt selger for full informasjon.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Røa. RøhneSelmer har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke.

Vi holder til sentralt på Røa i Oslo, med buss og T-bane rett ved. Flybussen fra Gardermoen stopper 200 meter unna, og Flytoget fra Gardermoen stopper på Lysaker stasjon. Vi henter deg gjerne der etter avtale. Kontakt Christer på 922 96 080 eller Erik på 905 33 834 for å avtale visning /prøvekjøring.

Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Vi tilpasser bilen etter dine ønsker og behov og tilbyr et stort utvalg av tilbehør. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Spesifikasjoner

Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD ST-Line aut

Kr 499 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 TDCi 180hk AWD ST-Line aut
KM-stand 4000 Km
Registrert dato 30/08/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 181 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 134 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Interiør Skinn
Drivstoff Diesel
Vekt 2230 kg
Registreringsnummer BT84505
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 3d43ab83-2213-47f9-819c-d0244b63b44b
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD ST-Line aut

Kr 499 900

Inkl. omregistrering

Annet
18" alufelger på sommerdekkene;Adaptiv Cruise Control;Automatisk bakluke;Automatiske fjernlys;Dynamiske LED lys;El. 10 veis setejustering m.minne;Elektrisk bakluke;Elektrisk innfellbart hengerfeste ;Firehjulsdrift;Handsfree bluetooth + streaming av musikk;Hengerfeste;Mørke ruter bak;Navigasjon;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet ratt;Parkeringssensorer - foran og bak;Radio DAB+;Ryggekamera;Skinn alcantara seter;Sync 3;Titanium X pakke;Trafikkskilt gjennkjennings system;Varme i ratt;Xenon lys;X-Pakke (nøkkelfri adgang og start;ABS bremser;Adaptive Bi-Xenon Hovedlykter;Aktiv City Stop;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blindsone informasjonssystem;Coming/Leaving home lys;Delte bakseter;Dieseldrevet motor og kupe varmer med tidsur;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Motorvarmer;MP3;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Paddleshift;Parkassistanse;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Skinntrukket girspak og ratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Utvendig Stylingpakke;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Telefon
03090