COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
50690Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

Er du på jakt etter en pent brukt Ford Focus ST-Line stv? Vi har fått inn en meget fin 2016 modell, solgt ny i Norge hos merkeforhandler i Oslo. Når du kjøper denne bilen, har du også mange måneder igjen av nybilgarantien, som sikrer deg et forutsigbart eierskap.

Det er den 26.11.18 utført en års-service ved km 50690 slik at bilen er klar for en rask levering.

Focus ST-Line: Den mest SPORTY Focus i sin prisklasse med ST-Line emblemer på sideskjermene foran, ST-Line innstegslister foran, utvending STYLING-PAKKE og RØDE SØMMER i setene.

Ford Focus har satt standarden for kjøreegenskaper i sin klasse. Bilen har en perfekt balanse mellom sportslig og direkte styring samtidig som den er svært komfortabel. Med sin gode bakseteplass og sitt romslige bagasjerom er Focus også familiebilen med stor F. Det er ikke uten grunn at Ford Focus har vært en av Norges mest populære familiebiler gjennom årevis! Ford Focus har også det siste innen sikkerhetsteknologi og oppnår topp score i den europeiske sikkerhetstesten NCAP.

KONTAKT: Vegar Jakobsen -mob: 90762666 -mail: vegar@rohneselmer.no eller Raymond Leirmo -mob: 90750997

Handsfree med bluetooth: Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk: Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Klimaautomatikk 2-sone: Her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Bi-xenon hovedlykter: Gir deg spesielt godt lys på mørke høstkvelder, og kan ikke sammenlignes med halogen lamper. Bi- xenon betyr også at det er svært godt lys både på fjernlys og nærlys, i motsetning til ordinære xenonlys som har best virkning ved bruk av nærlys.

Cruise-kontroll: Trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Skiltgjenkjenning: Et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet slik at du alltid har oversikt over gjeldende hastighet der du kjører.

Active city stop: Et kamera følger konstant bilen som ligger foran deg. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser ned, vil systemet oppfange dette og aktivere bremsene, slik at du unngår sammenstøt, eller at du reduserer sannsynligheten for skade, dersom farten er over 30 km i timen.

Varme i ratt: Enkelt og greit, trykk på knappen og glem kalde hender i vintermånedene.

Isofix: Gjør at et eller flere barneseter enkelt og raskt kan monteres og fjernes fra bilen. Ved å benytte Isofix funksjonen, vil barnesetet gi ekstra sikkerhet da det ikke vil bevege seg ved sidekollisjoner, i motsetning til om man fester barnesetet kun ved hjelp av bilens sikkerhetsbelte.

Oppvarmet frontrute: Et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line
KM-stand 50690 Km
Registrert dato 27/09/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 110 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Interiør Sort med røde sømmer
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer DR11381
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse ad1bd27a-6cb2-4603-aa34-1feb38076b42
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

Annet
17" alufelger på sommerdekkene;8" Navigasjon;Active city stop;Adaptive Bi-Xenonlys;Automatisk avblendbart innvendig speil;Automatiske hovedlys;AUX-inngang;Bagasjeromstrekk;Bakkestartassistanse;Bi-Xenon;Cruisekontroll;Dekktrykkvarsler;Delte bakseter;El justerbare og oppvarmede sidespeil;Elektriske vindusheiser;ESP antiskrens;Farget glass;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;Ford Power startknapp;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Krom takrails;LED kjørelys;Led-lys foran og bak;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjon;Nedfellbare bakseter;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet Ratt;Parkering avstandsføler bak;Radio/CD med DAB+;Regnsensor;Sentrallås fjernbetjent;Skinntrukket girspak og ratt;Spoiler bak;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;USB - tilkobling;Utvendig Stylingpakke;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Elektronisk bremsekraftfordeler;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Servostyring;Startsperre

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
03090


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef
Raymond Leirmo
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90750997
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666