COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Transit Custom 290 L1 2,0 TDCi 170hk Sport aut

Kr 394 800

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
23580Km
1996
4

Detaljer

Ford Transit Custom 290 L1 2,0 TDCi 170hk Sport aut

Kr 394 800

Inkl. omregistrering

Er du på jakt etter ennesten helt ny Ford Transit Custom med ny facelift ?

Vi selger nå en av våre demobiler. Dette er en bil som har blitt brukt til administrasjonskjøring, samt prøveturer for våre kunder. Når du kjøper denne bilen, har du veldig mye igjen av nybilgarantien, noe som sikrer deg et forutsigbart eierskap.

Lastekapasiteten i denne er hele 6 kubikkmeter og det er plass til tre europaller. Bilene er 4972 mm lang og 1922 mm høy. Døråpningen på siden er hele 1030 mm!

Utstyrsversjonen er Sport-modellen med et ekstra tøft utseende, med 2 liters motor, 170 hk og mye ekstrautstyr.
Akkurat denne bilen har blant annet:

  • Fjernstyrt drivstoffdrevet kupe- og motorvarmer. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene. Med fjernkontroll kan du også starte varmeren akkurat når du selv ønsker.

-Tilhengerfeste med tilhengerstabilisator – Systemet hjelper deg ved hjelp av bremsesystemet, til å få kontroll på hengeren, dersom du skulle være uheldig å få sleng på denne.

-Navigasjon og sync 3 – Betjenes via hovedskjermen i bilens midtkonsoll. SYNC 3 er en skjerm som er lett å håndtere.

-Ryggekamera – når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger.

-Lane keeper/ Filvarsler - et kamera leser filmarkeringene i veien, og du vil bli varslet via vibrasjoner i rattet, dersom du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer, vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

  • Active city stop – et kamera følger konstant bilen som ligger foran deg. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser ned, vil systemet oppfange dette og aktivere bremsene, slik at du unngår sammenstøt, eller at du reduserer sannsynligheten for skade, dersom farten er over 30 km i timen.

-Blindsoneinformasjon – systemet varsler deg med et lyssignal i speilet om at det ligger et kjøretøy i blindsonen. Varslingen hjelper deg med å unngå potensielt farlige situasjoner, som for eksempel ved forbikjøring. Når du setter bilen i revers vil du også bli varslet om det kommer kryssende trafikk bak.

-Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet slik at du alltid har oversikt over gjeldende hastighet der du kjører.

  • Adaptive cruisekontroll - Her kan du stille inn ønsket hastighet og opprettholde en forhåndsbestemt avstand til bilen foran deg. Kommer det trafikk foan vil kjøretøyet senke farten og holde samme avstand.

-Bilen er også utstyrt med praktiske detaljer som regnsensor, skvettlapper foran og bak samt led lys i varerom. Dette er enkle ting som kan bety mye i en hektisk hverdag, samt sikrer bilens levetid best mulig.

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har vi drevet Ford forhandler siden 1965. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Ta kontakt for mer informasjon eller avtale om prøvekjøring.

Knut Abotnes - ka@rohneselmer.no - 480 75 017 alle dager mellom kl 08 - 22.

Spesifikasjoner

Ford Transit Custom 290 L1 2,0 TDCi 170hk Sport aut

Kr 394 800

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Transit Custom
Variant 290 L1 2,0 TDCi 170hk Sport aut
KM-stand 23580 Km
Registrert dato 23/08/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1996
Motorkraft 170 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 186 g/km
Farge Orange
Dører 4
Seter 3
Interiør Sort
Drivstoff Diesel
Vekt 2900 kg
Registreringsnummer BT82483
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Referanse 261f52d6-163e-43ee-97c9-2146dfc15a12
Registreingsavgift 2019

Tilbehør bil

Ford Transit Custom 290 L1 2,0 TDCi 170hk Sport aut

Kr 394 800

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;Navigasjon;Navigasjonssystem;Ryggekamera;Sync 3;Xenon lys;10 Veis el.seter i skinn;ABS bremser;ABS-bremser;Airbags;Antispinn;Automatisk fjernlys;AUX-inngang;Delskinn seter;Delvis skinnseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Motorvarmer;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensorer - foran og bak;Parkeringsvarmer m/Fjernkontroll;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Sentrallås;Skyvedør begge sider;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
03090


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil
Mob: 91365878