COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 258 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
89000Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 258 000

Inkl. omregistrering

Er du på jakt etter en pent brukt Ford Mondeo Titanium Automat? Vi har fått inn en meget fin 2015 modell, solgt ny i Norge hos merkeforhandler i Oslo. Denne bilen har også fått samtlige serviceintervaller utført hos merkeforhandler. Når du kjøper denne bilen, har du også mange måneder igjen av nybilgarantien, som sikrer deg et forutsigbart eierskap (28.01.2021) Bilen er også eu-godkjent frem til 30.09.2020) Bilen oppleves romslig, dirvstoffvennelig og ikke dyr å drifte på vedlikehold heller.

                     UTSTYR OG TEKNOLOGIER

Oppvarmet frontrute: Et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Parkeringssensorer foran/bak: Via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Programmerbar drivstoffdrevet kupe- og motorvarmer: Her kan du programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene. Med fjernkontroll kan du også starte varmeren akkurat når du selv ønsker.

Nøkkelfri: Keyless/Nøkkelfri lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motor.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. På Ensjø i Oslo har vi drevet Ford forhandler siden 1965. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 09-17 Torsdag 09-19 Lørdag 10-15

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 258 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut
KM-stand 89000 Km
Registrert dato 28/01/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 128 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Interiør Ebony Prada Cl
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer DP88969
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse d982cc87-e112-469e-b240-1e6b04abde53
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 258 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptive LED hovedlys;Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg ;Automatiske hovedlys;AUX-inngang;Bakkestartassistanse;Cruisekontroll;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;ESP antiskrens;Farget glass;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;Handsfree system med Bluetooth;Klimaanlegg med flere soner;Korsryggstøtte fører;Krom takrails;Lastestativ;LED kjørelys;Led-lys foran og bak;Lettmet. felg vinter;Lettmetall sommer/vinterhjul;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Parkeringssensorer - foran og bak;USB/Ipod tilkobling;ABS-bremser;Antispinn;Automatgir;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Delte bakseter;Dynamiske LED-lys;El justerbare og oppvarmede sidespeil;El vindu bak;El- vindu foran;ESP antiskrens;Handsfree system med Bluetooth;ISOFIX - barnesetefester;Kjørecomputer;Klimaanlegg (elektronisk styrt);Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Led-lys foran og bak;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Multifunksjonsratt;Oppvarmede seter;Radio/CD med DAB;Regnsensor;Sentrallås fjernbetjent;Servostyring;Sommerhjul;Sync 2;Takrails;Tåkelys foran

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666