COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Active aut

Kr 294 900

Eksl. omregistrering

1
Automat
Bensin
6275Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Active aut

Kr 294 900

Eksl. omregistrering

Helt nye Ford Fiesta Active med høyere bakkeklaring og ekstra beskyttelse på utsatte områder for de som trenger en robust bil. Bilen er nylig registrert og har derfor lav km og mange år igjen på nybilgarantien.

Fiesta er en romslig og praktisk småbil med god innvendig plass, også i baksetet. Fiesta får også mye ros i motorpressen for å sette en standard for kjøreegenskaper og kjøreglede i sin klasse, med presis styring og en fin balanse mellom komfort og sportslige egenskaper. Ford Fiesta har også det siste innen sikkerhetsteknologi og oppnår full score i den europeiske sikkerhetstesten NCAP. Bilen har Fords fantastiske Ecoboost bensinmotor som har vunnet prisen "International engine of the year award" hele seks år på rad. Denne motoren kombinerer kraft og ytelse med lavest mulig drivstofforbruk og utslipp. Ecoboost-motoren er utstyrt med turboer for å gi ytelser som langt overgår motorens størrelse, og vi anbefaler deg virkelig en prøvetur i denne! Bilen har høyt utstyrsnivå, med blant annet;

  • B&O Play premium lydanlegg med 10 høytalere
  • Ford Sync3 infotainment system med 8'' berøringsskjerm, navigasjonssystem, DAB+ radio og mange innstillingsmuligheter
  • Apple CarPlay og Android auto
  • Adaptiv cruise control –fartsholder som automatisk holder avstanden til bilen foran
  • Parkeringssensorer bak med ryggekamera
  • Oppvarmet frontrute som raskt gir isfri rute om vinteren, og som i tillegg holder dugg borte
  • LED lys for enestående sikt
  • Keyless/Nøkkelfri lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motor.
  • Lane keeper/ Filvarsler - et kamera leser filmarkeringene i veien, og du sil bli varslet via vibrasjoner i rattet, dersom du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer, vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.
  • Active city stop – Ved hjelp av både radar og kamera overvåker bilen veien foran og bremser ved fare for kollisjon. Systemet kan oppdage biler, syklister og fotgjengere og vil unngå sammenstøt eller redusere sannsynligheten for skade.

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Kontakt: Lars Koppang 90057059 - lars.koppang@rohneselmer.no

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Active aut

Kr 294 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0 EcoBoost 100hk Active aut
KM-stand 6275 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 998
Motorkraft 101 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 138 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Interiør Svart
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer BT85326
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 2da288a7-456c-4553-a346-89429dff6e00

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Active aut

Kr 294 900

Eksl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED på nær og fjernlys;B&O Play Premium lydanlegg med 10 høyttalere inkl. subwoofer;KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);Mørke ruter bak;Radio DAB+;Ratt - oppvarmet;Ryggekamera;Ryggesensor;Sync 3;Sync3 med 8" Touch-skjerm, navi, blue-tooth, Apple CarPlay og Android Auto ;Trafikkskilt gjennkjennings system;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Dørkantbeskyttelse;El. innfellbare sidespeil med varmetråder;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Takrails;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
03090


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil
Mob: 91365878