COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

1 Ford F-serie F150 Platinium

Kr 869 000

Eksl. omregistrering

1
Automat
Bensin
280Km
3490
4

Detaljer

Ford F-serie F150 Platinium

Kr 869 000

Eksl. omregistrering

Alle som har kjørt Pick Up siden 80 tallet vet at disse bilene hadde ymse kjøreegenskaper. Når du setter deg inn i denne bilen vil du raskt oppleve at dette er en nyteknologisk maskin. Heng på maks båthenger eller tilsvarende, sett bilen i drive og slipp bremsen og du ruller av gårde som om ingen ting hang bak. Lyd fra motoren får fotgjengere til å snu seg, akselerasjonen minner om langt lettere biler. Dette er den mest solgte bilmodellen i USA og det er forståelig når man har prøvd den. Får du sleng på hengeren vil bilens elektronikk bidra til å forhindre dette. Platinium i riktig rødfarge og omfattende utstyrsliste gjør akkurat denne bilen til en vinner.

Jeg finner riktig finansiell løsning til deg enten du ønsker å kjøpe eller lease bilen. Her er noe av utstyret i bilen:

Fjernlysassistent - et kamera overvåker møtende trafikk, og aktiverer/deaktiverer fjernlyset i forhold til dette. Her slipper du å huske å blende ned for møtende trafikk.

Klimaautomatikk 2-sone – her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Blindsoneinformasjon – systemet varsler deg med et lyssignal i speilet om at det ligger et kjøretøy i blindsonen. Varslingen hjelper deg med å unngå potensielt farlige situasjoner, som for eksempel ved forbikjøring.

Ryggekamera – når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger/campingvogn.

Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledende informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type MP3 spiller, kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

Cruisecontrol - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Keyless/Nøkkelløs lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten, og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motoren.

Ekstra mørke vinduer - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Active city stop – et kamera følger konstant bilen som ligger foran deg. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser ned, vil systemet oppfange dette og aktivere bremsene, slik at du unngår sammenstøt, eller at du reduserer sannsynligheten for skade, dersom farten er over 30 km i timen.

Elektrisk 10-veis justering av førersete med minne – denne funksjonen gjør det mulig å finne en individuelt tilpasset sittestilling. Minnefunksjonen gjør at du kan lagre inntil 3 forskjellige sittestillinger. Har du først blitt vant til denne type tilleggsutstyr, vil vi garantere deg at du også vil ha denne funksjonen på din neste bil.

Vi leverer biler over hele landet, kontakt oss idag for mer info og pris på frakt!

Finansiering & Forsikring

Vi ordner med gunstig finansiering fra 0 ,- kontant! Spør oss for et godt tilbud. Vi tar alle merker i innbytte, uansett merke og årsmodell. Kontakt Christian på tlf 46 95 05 23 eller Christian@rohneselmer.no for mer info

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Lillestrøm. Vi har vært Ford forhandler på Lillestrøm siden 1949, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford F-serie F150 Platinium

Kr 869 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell F-serie
Variant F150 Platinium
KM-stand 280 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3490
Motorkraft 379 HK
Karosseri type Pickup
Farge Rød
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Bensin
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Referanse 2a480b9d-8d29-48f0-9cd9-eb2d1d29c7ac

Tilbehør bil

Ford F-serie F150 Platinium

Kr 869 000

Eksl. omregistrering

Annet
10 Veis el seter m/minne førersete;2 soners klimaanlegg;8" Touch skjerm ;Adaptive LED hovedlys;Aktiv City Stop;Automatisk fjernlys;Bakkestart assistent;Blindsonevarsling i sidespeil;Cruisekontroll;El. 8-veis justering av passasjersete;El. innfellbare sidespeil med varmetråder;Handsfree bluetooth m /audio streaming;Keyless start;LED baklys;Navigasjon ;PANORAMA glasstak;Parkering avstandsføler bak;Premium sound lydanlegg ;Radio DAB+;Ryggekamera;Skinninteriør;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Tilhengerfeste;Ventillerte seter;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;El justerbare og oppvarmede sidespeil;El vindu bak;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;Ford Power startknapp;Kjørecomputer;Lettmet. felg sommer;Multifunksjonsratt;Oppvarmede seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00
Telefon
03090


Ola Johannessen
Salgs- og markedssjef
Terje Solberg
Salgskonsulent
Mob: 95062692
Christian Sundsfjord
Salgskonsulent
Mob: 46950523