COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Grand Tourneo Connect 1,5 TDCi 120hk Tit. 7-s aut

Kr 398 000

Eksl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
24227Km
1499
5

Detaljer

Ford Grand Tourneo Connect 1,5 TDCi 120hk Tit. 7-s aut

Kr 398 000

Eksl. omregistrering

Er du på jakt etter en pent brukt 7s Ford Grand Tourneo Connect? Vi har fått inn en meget fin 2017 modell, solgt ny i Norge hos merkeforhandler i Oslo. Denne bilen har også fått samtlige serviceintervaller utført hos merkeforhandler. Når du kjøper denne bilen, har du også mange måneder igjen av nybilgarantien, som sikrer deg et forutsigbart eierskap.

Det er utført service ved km 16642 den 22.06.2018.

 • Panorama glasstak, Skiboks, Parkeringssensorer f/b, Webasto (programmerbar), Hengerfeste, Oppvarmet frontrute, Cruise-controll, Automat og DAB+

Grand Tourneo Connect 7s: "Du skal lete lenge etter en bedre familiebil". Denne bilen tilbyr en fantastisk kombinasjon av fleksibilitet, plass og design for barnefamiliene. Opptil 7-seter, hvor 5 av de kan felles flatt ned mot gulvet. Separate bakseter som kan justeres frem og tilbake og med justerbar seterygg. Plass til to separate barneseter i andre seterad, og begge kantene med isofix-fester. 7-seter til fotballlaget den ene dagen, og 2-seter varebil med maximalt bagasjerom den andre dagen. Som 5-seter tilbyr den et av de største bagasjerommene på markedet. Med høyere stittestilling og god oversikt i trafikken trives både store og små. Frand Tourneo Connect er en modell som kundene velger igjen og igjen – familiebilen med stor F! Ford Grand Tourneo Connect har også det siste innen sikkerhetsteknologi og oppnår topp score i den europeiske sikkerhetstesten NCAP.

Kontakt Vegar Jakobsen-tlf 90762666-mail: vegar@rohneselmer.no eller Raymond Leirmo-tlf 90750997

                       UTSTYR OG TEKNOLOGIER

Skiltgjenkjenning: Et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet slik at du alltid har oversikt over gjeldende hastighet der du kjører.

Programmerbar drivstoffdrevet kupe- og motorvarmer: Her kan du programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover: Dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Cruise-kontroll: Trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Isofix: Gjør at et eller flere barneseter enkelt og raskt kan monteres og fjernes fra bilen. Ved å benytte Isofix funksjonen, vil barnesetet gi ekstra sikkerhet da det ikke vil bevege seg ved sidekollisjoner, i motsetning til om man fester barnesetet kun ved hjelp av bilens sikkerhetsbelte.

Oppvarmet frontrute: Et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Handsfree med bluetooth: Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk: Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Klimaautomatikk 2-sone: Her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Parkeringssensorer foran/bak: - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en IF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Grand Tourneo Connect 1,5 TDCi 120hk Tit. 7-s aut

Kr 398 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Grand Tourneo Connect
Variant 1,5 TDCi 120hk Tit. 7-s aut
KM-stand 24227 Km
Registrert dato 6/27/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1499
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 129 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2325 kg
Registreringsnummer NF84627
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 2
Referanse 3a4f066f-16ba-4d4b-b3a6-781740918012

Tilbehør bil

Ford Grand Tourneo Connect 1,5 TDCi 120hk Tit. 7-s aut

Kr 398 000

Eksl. omregistrering

Annet
17" alufelger på sommerdekkene;Aluminiumsfelger;Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;AUX-inngang;Bakkestartassistanse;Cruisekontroll;Dekktrykkvarsler;Delte bakseter;Dieseldrevet motor og kupe varmer med tidsur;El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;El. innfellbare sidespeil med varmetråder;Elektriske speil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;ESP antiskrens;Farget glass;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Glasstak;Handsfree system med Bluetooth;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Krom takrails;Kupe og motorvarmer - drivstoffdrevet (Webasto);Lastestativ;LED kjørelys;Led-lys foran og bak;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg vinter;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Mørkt glass bak;Nedfellbare bakseter;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;PANORAMA glasstak;Parkeringssensorer - foran og bak;Radio/CD med DAB+;Regnsensor;Sentrallås fjernbetjent;Skiboks (lakkert i bilens farge);Skinntrukket girspak og ratt;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;USB - tilkobling;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Elektronisk bremsekraftfordeler;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Metallic lakk;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Servostyring;Startsperre

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
03090


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef
Raymond Leirmo
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90750997
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666

Sted

Kjøretøy sted

RøhneSelmer Ensjø
Gladengveien 3
Ensjø, Oslo
Telefon: 21505050