COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Transit Courier 1,5 TDCi 75hk Trend

Kr 114 000

Eksl. omregistrering

2017
Manuell
Diesel
34593Km
1498
4

Detaljer

Ford Transit Courier 1,5 TDCi 75hk Trend

Kr 114 000

Eksl. omregistrering

Er du på jakt etter en pent brukt Ford Courier? Vi har fått inn en meget fin 2017 modell, solgt ny i Norge hos merkeforhandler i Oslo. Denne bilen har også fått samtlige serviceintervaller utført hos merkeforhandler. Når du kjøper denne bilen, har du også mange måneder igjen av nybilgarantien, som sikrer deg et forutsigbart eierskap.

Service utført på km 29360 den 25.07.2018. Neste service beregnes til den 14.06.2019 eller 59360 km.

PS! Har et uttrekkbart gulv beregnet til varerommet som kan følge bilen om interessant for kjøper !

 • Skyvedører på begge sider (vindu i skyvedør på høyre side) og topphengslet bakdør.

Ford Courier har også det siste innen sikkerhetsteknologi og oppnår topp score i den europeiske sikkerhetstesten NCAP.

Kontakt Vegar Jakobsen-tlf 90762666-mail: vegar@rohneselmer.no

                        UTSTYR OG TEKNOLOGIER

Oppvarmet frontrute: Et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Handsfree med bluetooth: Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk: Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Parkeringssensorer bak: Via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensoren vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Klimaautomatikk: Her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en IF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. På Ensjø i Oslo har vi drevet Ford forhandler siden 1965. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Spesifikasjoner

Ford Transit Courier 1,5 TDCi 75hk Trend

Kr 114 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Transit Courier
Variant 1,5 TDCi 75hk Trend
KM-stand 34593 Km
Registrert dato 12/09/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1498
Motorkraft 75 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Hvit
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 1795 kg
Registreringsnummer FT58582
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse d6ef4699-34ed-437d-b298-e976b1888627

Tilbehør bil

Ford Transit Courier 1,5 TDCi 75hk Trend

Kr 114 000

Eksl. omregistrering

Annet
Aircondition manuell;Apple Carplay ;AUX-inngang;Bakkestartassistanse;BT audio;El justerbare og oppvarmede sidespeil;Elektriske speil;Elektriske vinduer foran;Elektriske vindusheiser;ESP antiskrens;Farget glass;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggstøtte fører;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Radio/CD med DAB+;Regnsensor;Regnsensor;Ryggesensor ;Sentrallås fjernbetjent;Skinntrukket girspak og ratt;Skyvedører på begge sider (høyre side med vindu);Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Takrails;Topphengslet bakdør;Tåkelys foran;USB - tilkobling;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Elektronisk bremsekraftfordeler;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Servostyring;Startsperre

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666