COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 399 999

Eksl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
9950Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 399 999

Eksl. omregistrering

Er du på jakt etter en pent brukt Ford Mondeo ST-Line? Vi har fått inn en meget fin 2018 modell, solgt ny i Norge hos merkeforhandler i Oslo. Denne bilen har også fått samtlige serviceintervaller utført hos merkeforhandler. Når du kjøper denne bilen, har du også mange måneder igjen av nybilgarantien, som sikrer deg et forutsigbart eierskap.

Denne bilen har et service-intervall på 24mnd/30000km.

 • Mondeo ST-Line er den mest Sporty i sin klasse med utvendig styling-pakke, røde sømmer i seter og ratt, samt ST-Line emblemer på frontskjermene og ST-Line innstegs-lister foran.

Ford Mondeo har satt standarden for kjøreegenskaper i sin klasse. Bilen har en perfekt balanse mellom sportslig og direkte styring samtidig som den er svært komfortabel. Med sin gode bakseteplass og sitt romslige bagasjerom er Mondeo også familiebilen med stor F. Det er ikke uten grunn at Ford Mondeo har vært en av Norges mest populære familiebiler gjennom årevis! Ford Mondeo har også det siste innen sikkerhetsteknologi og oppnår topp score i den europeiske sikkerhetstesten NCAP.

Kontakt VEGAR JAKOBSEN-tlf 90762666-mail: vegar@rohneselmer.no

                  UTSTYR OG TEKNOLOGIER
 • Sync3 med Carplay
 • Oppvarmet, og elektrisk justerbart ratt med minne
 • Tilhengerfeste - elektrisk innfellbart (inkluderer tilhengerstabilisator)
 • Motor/kupevarmer - drivstoffdrevet parkeringsvarmer med fjernkontroll
 • Hodestøtter med 4-veis justering til forsetene
 • Citypakke Premium: Sony Navigasjon, Premium Sound System med 12 høyttalere, ryggekamera og parkeringsassistent med parkeringssensorer foran, bak og på sidene
 • Mørktonet glass (fra B-stolpe og bakover)
 • Elektrisk bakluke
 • 19" 5x2-eikers aluminiumsfelger (D2VL4) på sommer og 17" Alum.felger på vinter

Oppvarmet frontrute: Et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Handsfree med bluetooth: Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk: Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Klimaautomatikk 2-sone: Her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Parkeringssensorer foran/bak: Via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Parkeringsassistent: Bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Adaptiv cruise-kontroll: Med fotgjengeroppdagelse, kollisjonsvarsling og aktiv bremsing. Bilen vi følge bilen foran og tilpasse hastigheten. Bilen bremser også selv når bilen den følger stopper opp. Du kan selv velge avstand til neste kjøretøy enkelt ved bruk av piltaster på ratt.

Keyless/Nøkkelfri lås/start: Her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motor.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover: Dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Lane keeper/ Filvarsler: Et kamera leser filmarkeringene i veien, og du sil bli varslet via vibrasjoner i rattet, dersom du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer, vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

Skiltgjenkjenning: Et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet slik at du alltid har oversikt over gjeldende hastighet der du kjører.

Programmerbar drivstoffdrevet kupe- og motorvarmer: Her kan du programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene. Med fjernkontroll kan du også starte varmeren akkurat når du selv ønsker.

Active city stop: Ved hjelp av både radar og kamera overvåker bilen veien foran og bremser ved fare for kollisjon. Systemet kan oppdage biler, syklister og fotgjengere og vil unngå sammenstøt eller redusere sannsynligheten for skade..

Elektrisk 10-veis justering av førersete med minne: Denne funksjonen gjør det mulig å finne en individuelt tilpasset sittestilling. Har du først blitt vant til denne type tilleggsutstyr, vil vi garantere deg at du også vil ha denne funksjonen på din neste bil.

Ryggekamera: Når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger/campingvogn.

Varme i ratt: Enkelt og greit, trykk på knappen og glem kalde hender i vintermånedene

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en IF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 399 999

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut
KM-stand 9950 Km
Registrert dato 31/05/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 126 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2330 kg
Registreringsnummer DR48473
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 7a8c7fd9-24fa-4cf4-8b52-8cec1b00b118

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 399 999

Eksl. omregistrering

Annet
19"Alum.felger Sommer & 17"Alum.felger vinter ;Active city stop;Adaptiv Cruise Control;Automatgir;Automatisk avblendbart innvendig speil;Automatiske hovedlys;AUX / USB ;Bagasjeromstrekk;Bakkestartassistanse;Dekktrykkvarsler;Delskinn seter;Delte bakseter;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;El.10-veis førerstol m/minne;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;ESP antiskrens;Farget glass;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;Ford Power startknapp;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Handsfree system med Bluetooth;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Korsryggstøtte fører;Kupe og motorvarmer - drivstoffdrevet (Webasto);LED kjørelys;Led-lys foran og bak;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Midtarmlene;Motorvarmer;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon ;Nedfellbare bakseter;Nødhjelpsassistanse og USB;Nøkkelfri adgang og start;Oppgradert lydanlegg med 12 høyttalere fra SONY;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet Ratt;Parkerings-assistent ;Parkeringssensorer - foran og bak;Parkeringsvarmer m/Fjernkontroll;Premium sound;Radio/CD med DAB+;Regnsensor;Regnsensor ;Ryggekamera;Semsket delskinn seter;Sentrallås fjernbetjent;Servostyring;Skinntrukket girspak og ratt;Sony Navigasjon;Spoiler bak;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;SYNC 3;Sync3 & Carplay;Takrails;Tilhengerfeste - elektrisk innfellbart;Touchskjerm 8";Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;Utvendig Stylingpakke;ABS bremser;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Elektronisk bremsekraftfordeler;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Startsperre

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666