COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 319 900

Eksl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
5000Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 319 900

Eksl. omregistrering

Nye Focus ST-Line til salgs!

Prisvinnende bil med det meste av utstyr og med et flott utseende.

Ønsker du å se og prøve denne bilen så avtal i forkant slik at vi har den klar når du/dere kommer.

Bilen er utstyrt med bla:

Stilpakke ST-Line: Stor spoiler, røde bremsecalipere, røde sømmer på gulvmattene og røde interiør kontrastsømmer.

Skiluke: Egen skiluke inne i bilen så her slipper du å ha skiene på taket.

Adaptiv cruise-kontroll - med fotgjengeroppdagelse, kollisjonsvarsling og aktiv bremsing. Bilen vi følge bilen foran og tilpasse hastigheten. Bilen bremser også selv når bilen den følger stopper opp. Du kan selv velge avstand til neste kjøretøy enkelt ved bruk av piltaster på ratt.

Parkeringsassistent - bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Parkeringssensorer foran/bak - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Klimaautomatikk 2-sone – her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Adaptiv cruise-kontroll - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Varme i ratt - Enkelt og greit, trykk på knappen og glem kalde hender i vintermånedene.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Keyless/Nøkkelfri lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motor.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Regnsensor - Står viskeren innstilt på automatisk regnsensor vil det starte automatisk straks det forekommer vann/dugg på frontruten. Regnsensorer betyr mer enn komfort - en regnsensor kan i ytterste konsekvens redde liv.

Ønsker du vinterhjul til bilen ordner vi dette til en fin pris.

Vi tar forbehold om feil i annonse. Kontakt selger for full informasjon.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Røa. RøhneSelmer har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke.

Vi holder til sentralt på Røa i Oslo, med buss og T-bane rett ved. Flybussen fra Gardermoen stopper 200 meter unna, og Flytoget fra Gardermoen stopper på Lysaker stasjon. Vi henter deg gjerne der etter avtale. Kontakt Christer på 922 96 080 eller Erik på 905 33 834 for å avtale visning /prøvekjøring.

Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Vi tilpasser bilen etter dine ønsker og behov og tilbyr et stort utvalg av tilbehør. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 319 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line
KM-stand 5000 Km
Registrert dato 26/09/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 107 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1855 kg
Registreringsnummer BT84507
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse e9293d37-07b1-4f52-85c0-dbe2f3142873

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 319 900

Eksl. omregistrering

Annet
18" alufelger på sommerdekkene;Adaptive Cruisekontroll;Adaptive LED hovedlys;Automatiske fjernlys;Bang & Olufsen musikkanlegg;Dynamiske LED lys;Handsfree bluetooth + streaming av musikk;LED kjørelys;Mørke ruter bak;Navigasjon;Nøkkelfri adkomst og start (KeylessGO);Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Parkeringssensorer - foran og bak;Premium Sound ;Radio/CD med DAB;Sommer og vinterhjul;Sportsunderstell;Sync 3;Trafikkskilt gjennkjennings system;Varme i ratt;X-Pakke (nøkkelfri adgang og start;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED-lys bak;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Skinntrukket girspak og ratt;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Telefon
22064770