COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 359 900

Eksl. omregistrering

1
Automat
Bensin
9000Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 359 900

Eksl. omregistrering

DEN HELT NYE FORD FOCUS ST-LINE 5-DØRS! SVÆRT GODT UTSTYRT 2019 MODELL !

Ring Jim Riaz direkte på mobilnummer: 94484949.

Mailadresse: jim@rohneselmer.no

Panoramasoltak:Stort soltak som kan åpnes, gir godt lys i kupèen.

Webasto motor/Kupèvarmer: Parkeringsvarmer med fjernkontroll. Varm bil hele vinteren!

8-trinns automatgir Girvelger i midtkonsoll. Den tradisjonelle girspaken er forsvunnet! (Se bilder)

Bang & Olufsen lydsystem: Glad i lyd? Det aller beste premium lydanlegget i bil, B&O!

STILPAKKE ST-LINE: Stor spoiler, røde bremsecalipere, røde sømmer på gulvmattene og røde interiør kontrastsømmer.

Headup display: Viser informasjon som trafikkskilt, navigasjon og hastighet.

Delskinn seter: Delskinn med rød sømmer, inkludert elektrisk førersete.

Skiluke: Egen skiluke inne i bilen så her slipper du å ha skiene på taket.

Adaptiv cruise-kontroll - med fotgjengeroppdagelse, kollisjonsvarsling og aktiv bremsing. Bilen vi følge bilen foran og tilpasse hastigheten. Bilen bremser også selv når bilen den følger stopper opp. Du kan selv velge avstand til neste kjøretøy enkelt ved bruk av piltaster på ratt. STOP&GO, stopper helt ned til 0km/t. Køkjøringsassistent! Selvkjørende nivå 2!

Parkeringsassistent - bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Parkeringssensorer foran/bak - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Ryggekamera:Stort og oversiktlig ryggekamera i farger.

LED hovedlys: Adaptive LED hovedlys, trolig de mest avanserte hovedlysene noensinne.

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Klimaautomatikk 2-sone – her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Cruise-kontroll - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Varme i ratt - Enkelt og greit, trykk på knappen og glem kalde hender i vintermånedene.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Keyless/Nøkkelfri lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motor.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Regnsensor - Står viskeren innstilt på automatisk regnsensor vil det starte automatisk straks det forekommer vann/dugg på frontruten. Regnsensorer betyr mer enn komfort - en regnsensor kan i ytterste konsekvens redde liv.

+++ Mye mer utstyr! Ta kontakt for fullstendig utstyrsliste.

Vi lager gjerne et godt tilbud på vinterhjul til deg på flotte orginale alum.felger.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 359 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut
KM-stand 9000 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 126 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer DR55069
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 4d1ab9b2-06ea-48d6-a118-1f23c14bd7ab

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 359 900

Eksl. omregistrering

Annet
18" alufelger på sommerdekkene;Adaptiv Cruise Control;Adaptive LED hovedlys;Aktiv City Stop;Automatisk fjernlys;Automatiske nær og fjernlys;Bensindrevet motor/kupevarmer med tidsur;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;Filskiftevarsler med Lanekeeper;KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);LED baklys;LED kjørelys;LED-lys foran;Oppvarmet ratt;PANORAMA glasstak;2 SONE KLIMA;8" Navigasjon;8" Navigasjonsskjerm;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delskinn seter;Delte bakseter;El vindu bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensorer - foran og bak;Pollenfilter;Ryggekamera;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;SYNC 3;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB - tilkobling;Utvendig Stylingpakke;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef

Tlf: 94484949

Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666