COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 213 000

Eksl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
27366Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 213 000

Eksl. omregistrering

Er du på jakt etter en pent brukt Ford Focus Titanium X? Vi har fått inn en meget fin 2016 modell, solgt ny i Norge hos merkeforhandler i Oslo. Denne bilen har også fått samtlige serviceintervaller utført hos merkeforhandler. Når du kjøper denne bilen, har du også mange måneder igjen av nybilgarantien, som sikrer deg et forutsigbart eierskap.

Komplett Service-historikk: Servicer utført ved km 9139 den 01.02.2017, ved km 18703 den 23.01.2018 og ved km 27362 den 28.01.2019.

KONTAKT: Vegar Jakobsen - tlf 90762666 - mail: vegar@rohneselmer.no

                     UTSTYR OG TEKNOLOGIER
 • Citypakke 2 : Parkeringsassistent, Parkeringssensorer foran og bak, Navigasjon med DAB+, 8" Touchskjerm og SYNC 2 (inkluderer midtkonsoll med armlene)
 • Active City Stop - inkludert oppvarmet frontrute
 • Oppvarmet Ratt
 • Ryggekamera
 • Titanium pakke : Nøkkelfri adgang og start, el.innfellbare sidespeil og mørktonet glass
 • Adaptive Bi-Xenon hovedlykter
 • 17" Aluminiumsfelger på sommer og 16" Aluminiumsfelger på vinter

Oppvarmet ratt Varme i ratt - Enkelt og greit, trykk på knappen og glem kalde hender i vintermånedene

Ryggekamera: Når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger/campingvogn.

Active city stop: Ved hjelp av både radar og kamera overvåker bilen veien foran og bremser ved fare for kollisjon. Systemet kan oppdage biler, syklister og fotgjengere og vil unngå sammenstøt eller redusere sannsynligheten for skade..

Skiltgjenkjenning: Et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet slik at du alltid har oversikt over gjeldende hastighet der du kjører.

Nøkkelfri: Keyless/Nøkkelfri lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motor.

Mørke vinduer: Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Isofix: Gjør at et eller flere barneseter enkelt og raskt kan monteres og fjernes fra bilen. Ved å benytte Isofix funksjonen, vil barnesetet gi ekstra sikkerhet da det ikke vil bevege seg ved sidekollisjoner, i motsetning til om man fester barnesetet kun ved hjelp av bilens sikkerhetsbelte.

Oppvarmet frontrute: Et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Handsfree med bluetooth: Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming av musikk: Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

2-sone klimaanlegg: Klimaautomatikk 2-sone – her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Parkeringssensorer foran/bak: Via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Parkeringsassistent: Bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Bi-xenon hovedlykter: Gir deg spesielt godt lys på mørke høstkvelder, og kan ikke sammenlignes med halogen lamper. Bi- xenon betyr også at det er svært godt lys både på fjernlys og nærlys, i motsetning til ordinære xenonlys som har best virkning ved bruk av nærlys.

Cruise-kontroll: Trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 213 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X
KM-stand 27366 Km
Registrert dato 29/01/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 108 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer DP89901
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 0d0f836e-ffe4-4bc4-ab25-15479f8f2cfc

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 213 000

Eksl. omregistrering

Annet
17" alufelger på sommerdekkene;Adaptive Bi-Xenon Hovedlykter;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Automatiske hovedlys;AUX / USB ;Bakkestartassistanse;Cruisekontroll;Dekktrykkvarsler;Delskinn seter;Delte bakseter;El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;El. 6-veis sete for fører;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;ESP antiskrens;Farget glass;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;Ford Power startknapp;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Kromlister rundt sidevinduene;Lakkert takspoiler;Led-lys foran og bak;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Midtarmlene;Midtarmlener bak med koppholder;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon ;Nedfellbare bakseter;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet Ratt;Parkeringsassistent;Parkeringspakke 2;Parkeringssensorer foran og bak og Active City Stop;Radio/CD med DAB+;Regnsensor;Regnsensor ;Ryggekamera;Sentrallås fjernbetjent;Servostyring;Skinntrukket girspak og ratt;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;SYNC 2;Touchskjerm 8";Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Startsperre

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666