COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Transit Custom 270 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 214 900

Eksl. omregistrering

2017
Manuell
Diesel
41295Km
1996
4

Detaljer

Ford Transit Custom 270 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 214 900

Eksl. omregistrering

Med komplett Service-historikk og topphengslet bakdør.

Slepevekt 2500 kg.

Nybilgaranti til 13.07.2022/200000 km.

KONTAKT: Vegar Jakobsen - tlf 90762666 - mail: vegar@rohneselmer.no

PS! VELKOMMEN TIL VÅRT NYE SALGSLOKALE PÅ TAKET AV HOVEDBYGGET !

                     UTSTYR OG TEKNOLOGIER
 • Ryggekamera med visning i bakspeilet Inkluderer: Parkeringssensorer foran og bak
 • Visker/spyler bakvindu
 • Vindu i skyvedør - høyre side
 • Topphengslet bakluke med vindu
 • Tilhengerfeste
 • Strømuttak bak - 12V
 • Siktpakke Avansert: Inneholder Elektrisk innfellbare sidespeil, Automatisk hovedlys, Regnsensor og Dimmer i instrumentpanel
 • LED lys i varerom
 • Kledning i varerom
 • Integrert Takstativ
 • Alarm
 • DAB Radio med Ford SYNC

Oppvarmet frontrute: Et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Handsfree med bluetooth: Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk: Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Parkeringssensorer foran/bak: Via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Cruise-kontroll: Trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Skiltgjenkjenning: Et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet slik at du alltid har oversikt over gjeldende hastighet der du kjører.

Programmerbar drivstoffdrevet kupe- og motorvarmer: Her kan du programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene.

Ryggekamera: Når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger/campingvogn.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 09-17 Torsdag 09-19 Lørdag 10-15

Spesifikasjoner

Ford Transit Custom 270 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 214 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Transit Custom
Variant 270 L1 2,0 TDCi 130hk Trend
KM-stand 41295 Km
Registrert dato 13/07/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1996
Motorkraft 131 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 161 g/km
Farge Hvit
Dører 4
Seter 3
Drivstoff Diesel
Vekt 2740 kg
Registreringsnummer DR32695
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse 7b664573-2de2-420a-8b0b-1c055e86c25e

Tilbehør bil

Ford Transit Custom 270 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 214 900

Eksl. omregistrering

Annet
Automatisk avblendbart bakspeil;Automatiske hovedlys;AUX / USB ;Bakkestartassistanse;Cruisekontroll;Dieseldrevet motor og kupe varmer med tidsur;El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;El- vindu foran;ESP antiskrens;Fabrikkmontert alarm;Farget glass;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Handsfree system med Bluetooth;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Kupe og motorvarmer - drivstoffdrevet (Webasto);Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Parkeringssensorer - foran og bak;Radio/CD med DAB+;Regnsensor ;Ryggekamera;Sentrallås fjernbetjent;Servostyring;Skinntrukket girspak og ratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Strømuttak bak 12V;Takbøyler x 3 (nedfellbare) ;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Elektronisk bremsekraftfordeler;Lakkerte støtfangere;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Startsperre

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef

Tlf: 94484949

Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666