COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Sport

Kr 173 900

Eksl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
79750Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Sport

Kr 173 900

Eksl. omregistrering

Er du på jakt etter en pent brukt Ford Focus Sport? Vi har fått inn en 2016 modell, solgt ny i Norge hos merkeforhandler i Oslo.

Nybilgaranti til 21.01.2021/100000 km

Service utført ved km 79750 den 21.02.2019.

                  UTSTYR OG TEKNOLOGIER
 • Stylingsett (skjørt foran og bak, sideskjørt, spoiler og fargede bremsecalipere)
 • Takrails - Aluminium
 • Mørktonet glass (fra B-stolpe og bakover)
 • Metallic lakk ( Caribou Brown )
 • Hovedlys - Adaptive Bi-Xenon (HID) med LED kjørelys og LED baklys
 • Dørkantbeskyttere
 • Citypakke 2: Parkeringsassistent, parkeringssensorer foran og bak, Navigasjon med DAB, 8" touchskjerm og SYNC 2 (inkluderer midtkonsoll med armlene)
 • 18" 5x2-eikers Aluminiumsfelger (D2UBJ) sommerhjul
 • 16" Aluminiumsfelger vinterhjul
 • Bagasjeromsmatte
 • Bagasjegardin/nett (fra gulv til tak)

Skiltgjenkjenning: Et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet slik at du alltid har oversikt over gjeldende hastighet der du kjører.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover: Dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Isofix: Gjør at et eller flere barneseter enkelt og raskt kan monteres og fjernes fra bilen. Ved å benytte Isofix funksjonen, vil barnesetet gi ekstra sikkerhet da det ikke vil bevege seg ved sidekollisjoner, i motsetning til om man fester barnesetet kun ved hjelp av bilens sikkerhetsbelte.

Oppvarmet frontrute: Et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Handsfree med bluetooth: Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk: Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Parkeringssensorer foran/bak: Via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Parkeringsassistent: Bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Bi-xenon hovedlykter: Gir deg spesielt godt lys på mørke høstkvelder, og kan ikke sammenlignes med halogen lamper. Bi- xenon betyr også at det er svært godt lys både på fjernlys og nærlys, i motsetning til ordinære xenonlys som har best virkning ved bruk av nærlys.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 09-17 Torsdag 09-19 Lørdag 10-15

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Sport

Kr 173 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Sport
KM-stand 79750 Km
Registrert dato 21/01/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 110 g/km
Farge Brun
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer DP87669
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 97e76369-21eb-443c-892a-67e1264d79ad

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Sport

Kr 173 900

Eksl. omregistrering

Annet
18" alufelger på sommerdekkene;Adaptive Bi-Xenonlys;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatiske hovedlys;AUX / USB ;Bagasjegardin/nett (fra gulv til tak);Bagasjeromsmatte;Bagasjeromstrekk;Bakkestartassistanse;Delte bakseter;Dørkantbeskyttere;El justerbare og oppvarmede sidespeil;Elektriske vindusheiser;ESP antiskrens;Farget glass;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Krom takrails;Kromlister rundt sidevinduene;Lakkert takspoiler;LED kjørelys;Led-lys foran og bak;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Manuelt klimaanlegg;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon ;Nedfellbare bakseter;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Parkeringsassistent;Parkeringssensorer foran og bak og Active City Stop;Radio/CD med DAB+;Regnsensor ;Sentrallås fjernbetjent;Servostyring;Skinntrukket girspak og ratt;Spoiler bak;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;SYNC 2;Touchskjerm 8";Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;Utvendig Stylingpakke;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Elektronisk bremsekraftfordeler;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Metallic lakk;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Startsperre

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666