COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Tourneo Connect 1,0 ECOboost 100hk Trend

Kr 144 000

Eksl. omregistrering

2014
Manuell
Bensin
103020Km
999
5

Detaljer

Ford Tourneo Connect 1,0 ECOboost 100hk Trend

Kr 144 000

Eksl. omregistrering

Er du på jakt etter en pent brukt 5s Ford Tourneo Connect? Vi har fått inn en meget fin 2015 modell, solgt ny i Norge.

Siste service ble utført på km 84727 den 08.11.2017, samt vi utfører en service i prisen før ny eier overtar bilen.

Leveres EU-Godkjent.

Bilen har Fords fantastiske Ecoboost bensinmotor som har vunnet prisen "International engine of the year award" hele seks år på rad. Denne motoren kombinerer kraft og ytelse med lavest mulig drivstofforbruk og utslipp. Ecoboost-motoren er utstyrt med turbo for å gi ytelser som langt overgår motorens størrelse, og vi anbefaler deg virkelig en prøvetur i denne!

                     UTSTYR OG TEKNOLOGIER

Programmerbar drivstoffdrevet kupe- og motorvarmer: Her kan du programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene.

Isofix: Gjør at et eller flere barneseter enkelt og raskt kan monteres og fjernes fra bilen. Ved å benytte Isofix funksjonen, vil barnesetet gi ekstra sikkerhet da det ikke vil bevege seg ved sidekollisjoner, i motsetning til om man fester barnesetet kun ved hjelp av bilens sikkerhetsbelte.

Oppvarmet frontrute: Et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Handsfree med bluetooth: Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk: Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Parkeringssensor bak: Via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensoren vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Manuell Klimaautomatikk: Her kan du selv velge det temperaturnivået de ønsker i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en IF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Tourneo Connect 1,0 ECOboost 100hk Trend

Kr 144 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Tourneo Connect
Variant 1,0 ECOboost 100hk Trend
KM-stand 103020 Km
Registrert dato 20/11/2014
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 101 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 129 g/km
Farge Sølv
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2000 kg
Registreringsnummer SV56308
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse d12f5487-9588-4715-bb0d-39f91b0da040

Tilbehør bil

Ford Tourneo Connect 1,0 ECOboost 100hk Trend

Kr 144 000

Eksl. omregistrering

Annet
AUX-inngang;Bagasjeromstrekk;Bakkestart assistent;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;ESP antiskrens;Farget glass;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg vinter;Manuelt klimaanlegg;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkeringsvarmer m/Timer;Radio/CD med DAB+;Regnsensor;Sentrallås fjernbetjent;Skinntrukket girspak og ratt;Skyvedører på begge sider;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;USB - tilkobling;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Elektronisk bremsekraftfordeler;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Servostyring;Startsperre

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666