COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Ranger Double Cab Wildtrack 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 348 000

Eksl. omregistrering

2015
Automat
Diesel
63740Km
3127
4

Detaljer

Ford Ranger Double Cab Wildtrack 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 348 000

Eksl. omregistrering

Meget pen Ranger Wildtrak 200hk Automat med LED-lysstolpe, DAB, Subwoofer og Bedliner i plan.

Privat 1-eiers bil som er tectylbehandlet under samt med komplett service-historikk.

Servicer utført ved km 27886 den 21.06.2017 og ved km 56364 den 26.11.2018.

Hengervekt 3500 kg.

EU-Godkjent til mai 2021.

KONTAKT: Vegar Jakobsen - tlf 90762666 - mail: vegar@rohneselmer.no

                       UTSTYR OG TEKNOLOGIER
 • Ryggekamera og ryggesensor
 • Navigasjon
 • DAB (ettermontert via USB)(integrert)
 • Bluetooth/handsfree med streaming av musikk
 • Eberspacher motor/kupevarmer med fjernkontroll
 • Wildtrak skinn-seter (sort/oransj) med el.8-veis førerstol
 • 18" Alum.felger sommer og 17"Alum.felger vinter
 • LED lys-stolpe foran (E-merket/godkjent for bruk i europa)
 • 12V uttak i plan
 • Subwoofer (montert i gulv bak fører)
 • Sidesteps (stigtrinn x 2)
 • Hengerfeste
 • Bedliner (beskyttelse i plan)
 • Cruisekontroll
 • Oppvarmet frontrute
 • Skvettlapper foran og bak

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Klimaautomatikk 2-sone – her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Parkeringssensor bak - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensoren vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Cruise-kontroll - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet slik at du alltid har oversikt over gjeldende hastighet der du kjører.

Programmerbar drivstoffdrevet kupe- og motorvarmer - her kan du programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene. Med fjernkontroll kan du også starte varmeren akkurat når du selv ønsker.

Ryggekamera – når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger/campingvogn.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 09-17 Torsdag 09-19 Lørdag 10-15

Spesifikasjoner

Ford Ranger Double Cab Wildtrack 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 348 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Double Cab Wildtrack 3,2 TDCi 200hk aut
KM-stand 63740 Km
Registrert dato 30/12/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3127
Motorkraft 200 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 265 g/km
Farge Svart
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 3200 kg
Registreringsnummer SV67944
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse a9da257c-0f9c-4be1-954d-c13c83447b09

Tilbehør bil

Ford Ranger Double Cab Wildtrack 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 348 000

Eksl. omregistrering

Annet
17"Alum.felger vinter ;18" alufelger på sommerdekkene;Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;AUX / USB ;Bakkestartassistanse;Cruisekontroll;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;Ektra LED-lys foran;El justerbare og oppvarmede sidespeil;El. 8-veis justering av førersete;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;ESP antiskrens;Farget glass;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Handsfree system med Bluetooth;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Korsryggjustering i førersete;Krom takrails;Lettmetall sommer/vinterhjul;Midtarmlene;Motorvarmer;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon ;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Radio/CD med DAB+;Regnsensor;Regnsensor ;Ryggekamera;Ryggesensor ;Sentrallås fjernbetjent;Servostyring;Sidesteps (stigtrinn x 2);Skinnseter;Skinntrukket girspak og ratt;Skvettlapper foran og bak;Stabilitetssystem antiskrens ;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;USB utgang;Varme i seter;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Elektronisk bremsekraftfordeler;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Startsperre

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil
Mob: 90762666