COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 389 800

Eksl. omregistrering

2019
Automat
Bensin
2714Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 389 800

Eksl. omregistrering

Nye Ford Focus Active så godt som ny bil selges hos oss i Røhneselmer Asker og Bærum. Fjerde generasjons Ford Focus er den mest teknologiske avanserte bilen Ford noen gang har produsert, med mer plass, sikkerhet og utstyr enn noen gang!

Bilen har Fords fantastiske Ecoboost bensinmotor som har vunnet prisen "International engine of the year award" hele seks år på rad. Denne motoren kombinerer kraft og ytelse med lavest mulig drivstofforbruk og utslipp. Ecoboost-motoren er utstyrt med turboer for å gi ytelser som langt overgår motorens størrelse, og vi anbefaler deg virkelig en prøvetur i denne!

Dette er en meget godt utstyrt bil som har følgende utstyr utover standard:

Teknologi pakke - Adaptiv cruisekontroll (inkluderer filsentreringsassistent og kø-assistent med automatgir), Trafikkskiltgjenkjenning, føreroppmerksomhetsovervåkning og automatiske fjernlys.

Design pakke 2 - Adaptive og blendefrie LED hovedlys, mørktonet glass, 18’ alufelger.

Parkeringspakke - Parkeringsassistent (ink parkeringsensorer foran og bak, samt system som parkerer bilen for deg, hel-automatisk parkeringsassistent med automatgir, ryggekamera og dørkantbeskyttere.

Vinterpakke - Oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt.

Familiepakke - Barnelås, 4-veis justerbart passasjersete, skiluke.

Stilpakke Active - Dekorlister langs dashbord, blå sømmer på gulvmatter, blå interiør kontrastsømmer på ratt.

B&O Play premium lydanlegg med 10 høyttalere.

Tilhengerfeste Elektrisk innfellbart.

Motor/kupevarmer - Bensindrevet (Webasto m/ fjernkontroll)

Trådløsladning.

Blindsonevarsling.

Head-up display.

KONTAKT Fredrik Risø - alle dager mellom kl 08.00 - 22.00, Tlf: 962 33 625 eller fredrik.riso@rohneselmer.no.

Bilen leveres på sommerhjul. Ønsker du vinterhjul lager vi et godt tilbud til deg på dette.

Vi tilbyr også finansiering fra 0,- innskudd.

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 389 800

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Active aut
KM-stand 2714 Km
Registrert dato 29/03/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 130 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer BT91068
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse c3ef430b-743c-49f6-b98a-1b1d90f1f42d

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 389 800

Eksl. omregistrering

Annet
18" alufelger på sommerdekkene;Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED hovedlys og LED kjørelys);Apple carplay/Android Auto;Automatiske når/fjernlys;Bakkestart assistent;Dekktrykk varsler;El innfellbare sidespeil);KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);LED hovedlys;Navigasjonssystem;Oppvarmet Ratt;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Sync 3;Tilhengerfeste-elektrisk innfellbart;Trafikkskiltgjenkjenning;Utvendig styling;2 SONE KLIMA;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Filskiftevarsler;Head-up display;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Isofix barnesetefesting;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensorer - foran og bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Trådløs ladning;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
03090


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil
Mob: 91365878