COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Focus 1,5 EcoBoost 182hk Vignale aut

Kr 449 900

Eksl. omregistrering

2019
Automat
Bensin
5360Km
1496
5

Detaljer

Ford Focus 1,5 EcoBoost 182hk Vignale aut

Kr 449 900

Eksl. omregistrering

NORGES FLOTTESTE FORD FOCUS VIGNALE STASJONSVOGN TILSALGS !

Ring Terje Ødegaard direkte på mobilnummer: 922 04 828.

Mailadresse: terje@rohneselmer.no

B&O Play: Premium lydanlegg med 10 høytalere.

Parkeringsassistent - bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere. Denne bilen med automatgir har helautomatisk parkeringsassistent.

Parkeringssensorer foran/bak - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Adaptiv cruisecontroll:Adaptiv Cruisekontroll justerer farten til biler foran deg ved nedbremsning og akselerasjon. Inkluderer også filsentreringsassistent og kø-assistent med automatgir.

Trafikkskiltgjenkjenning:Du har til enhver tid kontroll over hvilken fartsgrense som gjelder.

Headup display: Viser informasjon som trafikkskilt, navigasjon og hastighet>.

Skiluke: Egen skiluke inne i bilen så her slipper du å ha skiene på taket.

Trådløslading av mobiltelefon:Spesialtilpasset plug-and-play-system som sørger for rask og enkel trådløs lading for Qi-kompatible smarttelefoner (induktiv ladeteknologi). Starter lading øyeblikkelig når smarttelefonen legges på ladeflaten inne i oppbevaringsboksen og slår automatisk over til standby-modus når batteriet er fullt. Av sikkerhetsmessige årsaker slår laderen seg av hvis mynter eller annet metall kommer i kontakt med ladeplaten. Inkludert modell-spesifikk sklisikker ladeplate og optisk fiberkabel. NB! forutsetter kompatibel telefon.

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Programmerbar drivstoffdrevet kupe- og motorvarmer -Her kan du programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene. Varmer opp motor og kupe. Fjernkontroll er inkludert.

Klimaautomatikk 2-sone – her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Cruise-kontroll - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Varme i ratt - Enkelt og greit, trykk på knappen og glem kalde hender i vintermånedene.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Keyless/Nøkkelfri lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motor.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Regnsensor - Står viskeren innstilt på automatisk regnsensor vil det starte automatisk straks det forekommer vann/dugg på frontruten. Regnsensorer betyr mer enn komfort - en regnsensor kan i ytterste konsekvens redde liv.

Vi lager gjerne et godt tilbud på vinterhjul til deg på flotte orginale alum.felger.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider

Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,5 EcoBoost 182hk Vignale aut

Kr 449 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,5 EcoBoost 182hk Vignale aut
KM-stand 5360 Km
Registrert dato 28/03/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1496
Motorkraft 181 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer DR61974
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse f97ac336-15c9-49b2-8f4b-d741de000f36

Tilbehør bil

Ford Focus 1,5 EcoBoost 182hk Vignale aut

Kr 449 900

Eksl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisecontrol;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk fjernlys;Automatisk klimaanlegg ;Automatiske nær og fjernlys;Bakkestartassistanse;Blindsonevarsling i sidespeil;Cruisekontroll;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;Elektrisk bakluke;Ford Power startknapp;Handsfree bluetooth ;Headup display;Hengerfeste;LaneKeeper;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon ;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet Ratt;PANORAMA glasstak;Parkeringsassistent;Parkeringssensor foran og bak;Premium lydanlegg;Radio DAB+;Ryggekamera;Skinnseter;Skinntrukket ratt ;Tilhengerfeste - elektrisk innfellbart;Trafikkskiltgjenkjenning;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;El justerbare og oppvarmede sidespeil;Elektriske speil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP antiskrens;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Kromlister rundt sidevinduene;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Startsperre;SYNC 3;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB/Ipod tilkobling;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef

Tlf: 94484949

Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666