COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
29000Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

DEN HELT NYE FORD FOCUS ST-LINE 5-DØRS TILSALGS ! Ny bil i Norge, ikke bruktimportert! Bilen har nybilgaranti frem til 31.10.23 og skal heller ikke på eu-kontroll før 30.09.22. Serviceintervall på denne bilen er på 30.000km eller 24mnd. Bilen blir levert med helt ny service så da slipper du å tenke på det på lang tid!! Dette er en bil med god kjørekomfort og førermiljøet oppleves deilkat! Bilen er utstyrt med St-line design som tilsier: Stor spoiler, røde bremsecalipere - røde sømmer på gulvmattene og røde interiør kontrastsømmer. Den kan på ingen måte sammenlinges med en vanlig Ford Focus.

For mer infomasjon ta kontakt med Finn Grønli på tlf 97626870 - Ring på forhånd!

Biler er rikelig utstyrt med blandt annet:

Headup display: Viser informasjon som trafikkskilt, navigasjon og hastighet.

Skiluke: Egen skiluke inne i bilen så her slipper du å ha skiene på taket.

Adaptiv cruise-kontroll - med fotgjengeroppdagelse, kollisjonsvarsling og aktiv bremsing. Bilen vi følge bilen foran og tilpasse hastigheten. Bilen bremser også selv når bilen den følger stopper opp. Du kan selv velge avstand til neste kjøretøy enkelt ved bruk av piltaster på ratt.

Parkeringsassistent - bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Parkeringssensorer foran/bak - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Klimaautomatikk 2-sone – her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Cruise-kontroll - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Varme i ratt - Enkelt og greit, trykk på knappen og glem kalde hender i vintermånedene.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Keyless/Nøkkelfri lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motor.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Regnsensor - Står viskeren innstilt på automatisk regnsensor vil det starte automatisk straks det forekommer vann/dugg på frontruten. Regnsensorer betyr mer enn komfort - en regnsensor kan i ytterste konsekvens redde liv.

Vi lager gjerne et godt tilbud på vinterhjul til deg på flotte orginale alum.felger.

Og MYE mer..

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider

Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line
KM-stand 29000 Km
Registrert dato 31/10/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 108 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1855 kg
Registreringsnummer DR55059
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse da31361a-243c-4544-8690-8adfb8817ce9

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

Annet
18" alum.felger sommerhjul;8" Navigasjonsskjerm;Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Adaptive LED hovedlys;Aktiv City Stop;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk fjernlys;Cruisekontroll;DAB+ radio ;Delskinn seter;Filskifteassistanse;Ford Power startknapp;Handsfree bluetooth ;Headup display;LED baklys;Mørtonede ruter bak ;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;PANORAMA glasstak;Parkerings assistent;Parkeringssensor foran og bak;Parkeringsvarmer m/Timer;Ryggekamera;SYNC 3;Trafikkskiltgjenkjenning;USB/Ipod tilkobling;2 SONE KLIMA;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Automatiske hovedlys;AUX / USB ;Beltevarsler;Delte bakseter;Dørkantbeskyttere;El justerbare og oppvarmede sidespeil;Elektriske speil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP antiskrens;Farget glass;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede seter;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Sportseter foran;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Startsperre;Tåkelys foran;Utvendig styling;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Jim Riaz
Salgs- og markedssjef
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666