COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Mondeo 2,0 EcoBoost 240hk Titanium aut

Kr 319 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Bensin
64000Km
1999
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 EcoBoost 240hk Titanium aut

Kr 319 000

Inkl. omregistrering

Ønsker du deg en romslig familiebil med mye utstyr og en skikkelig motor? Vi kan her tilby en topputstyrt Mondeo stasjonsvogn med en unik motor. En av få leverte biler med 240hk bensinmotor og automatgir. Dette er en kjøremaskin som du bør prøve.

Sett deg inn i skinnsetene i denne bilen og finn deg til rette bak rattet. Setene er selvfølgelig elektrisk justerbare med minne for førersetet. Her lagrer du sitteposisjonen din samt posisjon for den elektrisk justerbare rattstammen og sidespeilene, alt for at du enkelt skal kunne finne tilbake til din perfekte posisjon med et tastetrykk når du setter deg inn i bilen.

Denne bilen er selvfølgelig utstyrt med Ford sin multimedieenhet kalt Sync 2. I den store skjermen i midtkonsollen kan du styre det meste av menyer i bilen. Her finner du for eksempel en meget intuitiv navigasjonsenhet som loser deg riktig frem til bestemmelsessted. Denne kan også hjelpe deg å finne blant annet hoteller, parkering, bank og annet du skulle trenge når du er ute på tur.

Her finner du også styring av bilens stereoanlegg. Bilen har selvfølgelig DAB+ radio så du er klar for at FM-nettet avslutter sine sendinger i ditt distrikt. Dette gir deg også et mye bredere utvalg av kanaler og en helt annen lydopplevelse enn du er vandt med.

Ved bruk av bilens Bluetooth handsfree så kan du selvfølgelig trygt og sikkert prate i telefonen når du kjører, men du kan i tillegg spille av musikk på bilens stereoanlegg ved bruk av for eksempel Spotify, Wimp og lignende.

For å gjøre parkering enklest mulig er bilen også utstyrt med parkeringssensorer foran og bak, samt ryggekamera og parkeringsassistent. Lager du bulker og riper nå kan du ikke skylde på noen andre lenger ;)

I et vinterlig og kaldt land som Norge vil du sette pris på at denne bilen er utstyrt med oppvarmet ratt, varme i både forseter og bakseter samt drivstoffdrevet parkeringsvarmer med fjernkontroll. Her kan du stå inne i varmen med kaffekoppen i hånda og ved et enkelt trykk på fjernkontrollen sette i gang varmeapparatet i bilen.

Skal du ut og kjøre aktivt skal du også vite at denne bilen er utstyrt med adaptiv fjæring, sportsprogram på automatkasse samt hendler på rattet som du kan gire manuelt med. Den har også alt av sikkerhetsutstyr på plass som ABS, ESP, Kollisjonsputer foran bak og i sider, samt i setebeltene på sidene bak. Her sitter du trygt og godt.

Ta kontakt med Hans-Petter Hellehaugen på 4542 0510 eller på mail hph@rohneselmer.no for en visning og en prøvetur med denne bilen.

Vi hos Røhneselmer Stanseveien ønsker å gi deg et trygt og godt bruktbilkjøp. Vi er behjelpelige med finansiering fra 0,- kontant til særdeles konkurransedyktige betingelser gjennom våre samarbeidspartnere Santander og Ford Credit. Vi har også meget gode tilbud på forsikring gjennom Gjensidige, Enter og IF. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på forskjellige løsninger for å finansiere denne bilen, eller et finansieringstilbud tilpasset akkurat din egenkapital. Vi tar innbytte.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 EcoBoost 240hk Titanium aut

Kr 319 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 EcoBoost 240hk Titanium aut
KM-stand 64000 Km
Registrert dato 29/03/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 241 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 176 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2320 kg
Registreringsnummer DR20888
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse ba4b9845-2d47-4e9a-b11b-4f6f33bacfd1

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 EcoBoost 240hk Titanium aut

Kr 319 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Armlene ( stort);Bluetooth;Elektriske seter m/ Minne;Kupe og motorvarmer - drivstoffdrevet (Webasto);LED dioder baklys;LED kjørelys;Navigasjonssystem;Oppvarmet Ratt;Radio DAB+;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk Bakluke;Elektrisk justerbar rattstamme;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsler;Glasstak;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørke ruter;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Parkeringsvarmer m/Fjernkontroll;Parkeringsvarmer m/Timer;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinnratt;Skinnseter;Sommerhjul;Sportsfjæring;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Trafikkskiltgjenkjenning;Turteller;Tåkelys foran;Utvendig Stylingpakke;Varme i seter;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Telefon
22631616