COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 539 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
58000Km
1997
5

Detaljer

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 539 000

Inkl. omregistrering

Sett deg inn i denne bilen og finn deg til rette i noe av det flotteste som er av SUV på markedet. En bil med et tøft utseende, god plass og masse utstyr som sikrer komforten for hele familien.

Det første du vil legge merke til når du setter deg inn i denne bilen er den store infotainment skjermen i midtkonsollen. Herfra styrer du alt som har med radio, multimediaanlegg, navigasjon, klima med mer. Skjermen er selvfølgelig en touch skjerm og er enkel og intuitiv og håndtere.

Denne bilen er blant utstyrt med navigasjon som hjelper deg på turen frem til målet, i tillegg til å guide deg frem til riktig adresse kan navigasjonen også hjelpe deg å finne ting du trenger på reisen som for eksempel parkeringsplasser, hoteller, banker og lignende.

Nå som 2018 er her og det er slutt for det riksdekkende FM-nettet er det godt å vite at din nye bil er utstyrt med DAB+ radio. Dette gir deg både et mye bredere spekter av kanaler samt et mye bedre lydbilde enn det gamle FM-nettet gjør.

I et vinterland som Norge har denne bilen masse funksjoner du vil sette pris på, det åpenbare er selvfølgelig det intelligente AWD systemet som sikrer deg fremkommelighet på de vanskeligste steder, men bilen er også utstyrt med dieselvarmer med fjernkontroll så du kan stå inne i stua og slå på varmeapparatet i bilen om morgenen. Den er også utstyrt med varmetråder i frontruta som sikrer deg isfrie ruter på kort tid.

Dette er en stor bil og for å gi deg en hjelpende hånd med parkering er bilen utstyrt med parkeringssensorer foran og bak samt ryggekamera. Dette gjør det også mye enklere å koble på en tilhenger. Bilen har forøvrig et innfellbart tilhengerfeste og kan trekke henger på opptil 2000kg. Dette bør være nok til å få med seg en skikkelig campingvogn eller båthenger dersom det er det familien trenger.

Bilen leveres selvfølgelig med 2 sett komplette hjul og en nybilgaranti på 5 år / 100.000km fra førstegangsregistreringsdato.

Ta kontakt med Hans-Petter Hellehaugen på 4542 0510 eller på mail hph@rohneselmer.no for en visning og en prøvetur med denne bilen.

Vi hos Røhneselmer Stanseveien ønsker å gi deg et trygt og godt bruktbilkjøp. Vi er behjelpelige med finansiering fra 0,- kontant til særdeles konkurransedyktige betingelser gjennom våre samarbeidspartnere Santander og Ford Credit. Vi har også meget gode tilbud på forsikring gjennom Gjensidige, Enter og IF. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på forskjellige løsninger for å finansiere denne bilen, eller et finansieringstilbud tilpasset akkurat din egenkapital.

Spesifikasjoner

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 539 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Edge
Variant 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut
KM-stand 58000 Km
Registrert dato 30/10/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 209 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2555 kg
Registreringsnummer DR27825
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 2913ecdb-7fc4-4058-a231-d24351bad5e1

Tilbehør bil

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 539 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Avtagbart hengerfeste;Parkeringsvarmer m/Fjernkontroll;Radio DAB+;ABS bremser;Adaptive Xenonlys;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk Bakluke;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Trafikkskiltgjenkjenning;Turteller;Tåkelys foran;Varme i Baksetet;Varme i seter;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Telefon
22631616