COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
29800Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

Nydelig Mondeo i sort met. lakk med mørke vinduer gjør bilen til en stilfull limounsin. Bilen erkun brukt av undertegnede.

KONTAKT: Bjørn Stangeland tlf 91 88 75 28 eller på mail bjorn.stangeland @rohneselmer.no

Vi har også nå satt på 19 tommer vinterhjul og 19 timmer sommerhjul. Den fortjener det! :)

Av utstyr må nevnes:

Adaptiv fjæring som kan stilles i 3 moduser. Normal-Comfort-Sport.

Defa Warm Up m/fjernkontroll i tillegg til Webasto fra fabrikk.

Fjernlysassistent - et kamera overvåker møtende trafikk, og aktiverer/deaktiverer fjernlyset i forhold til dette. Her slipper du å huske å blende ned for møtende trafikk.

Programmerbar drivstoffdrevet varmer - via software i kjørecomputeren eller ved bruk av fjernkontroll. Du kan programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene. Alternativt kan denne startes med fjernkontrollen.

Stemmestyring - via enkle kommandoer kan du "snakke" til bilen. Kan blant annet benyttes til endring av temperaturnivået, skifte av radiokanal, endre volumstyrke, ringe utgående telefonsamtale, m.m.

Ryggekamera – når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering.

Parkeringssensorer bak og foran - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Parkeringsassistent - bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Lane keeper/ Fil varsler - et kamera leser filmarkeringene i veien, og du sil bli varslet via vibrasjoner i rattet, dersom du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer, vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledende informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type MP3 spiller, kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet.

Cruisecontrol - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behaglig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende. Adaptive cruise controll som du til en hver tid kan holde den samme avtsnd til den forut liggende bilen. Bremser av seg selv når den stopper eller sakker ned farten.

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

Keyless/Nøkkelløs lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten, og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motoren.

Active city stop – et kamera følger konstant bilen som ligger foran deg. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser ned, vil systemet oppfange dette og aktivere bremsene, slik at du unngår sammenstøt, eller at du reduserer sannsynligheten for skade, dersom farten er over 30 km i timen.

Elektrisk 10-veis justering av førersete med minne – denne funksjonen gjør det mulig å finne en individuelt tilpasset sittestilling. Minnefunksjonen gjør at du kan lagre inntil 4 forskjellige sittestillinger. Har du først blitt vant til denne type tilleggsutstyr, vil vi garantere deg at du også vil ha denne funksjonen på din neste bil.

Bilen har også kjøling i førersetene som er deilig på en varm sommer dag.

Massasje i fører og passasjersete som gir deg/dere en behagelig opplevelse under kjøring. Veldig behegelig under lenger kjørestrekker. For de i baksete så er det oppvarmet slik at eventuelle passasjerer føler den samme gleden som fører og med passasjer.

Isofix - gjør at et eller flere barneseter enkelt og raskt kan monteres og fjernes fra bilen. Ved å benytte Isofix funksjonen, vil barnesetet gi ekstra sikkerhet da det ikke vil bevege seg ved sidekollisjoner, i motsetning til om man fester barnesetet kun ved hjelp av bilens sikkerhetsbelte.

Vi leverer biler over hele landet, kontakt oss idag for mer info og pris på frakt!

FINANSIERING:

Via vår samarbeidspartner Santander Consumer bank ordner vi gunstig finansiering inntil 100%. Vi tilbyr også SAFE som er en forsikring av ditt lån ved sykdom, arbeidsledighet osv. Ta kontakt, så skreddersyr vi en løsning som passer deg.

INNBYTTE: Har du innbytte, kan vi gjerne ta den. Kontakt oss for avtale om pris og takst. Send gjerne mail med info om din innbyttebil på mail: raymond@rohneselmer.no INFO: km, servicer, utstyr, skader, reg nr., forventet pris osv.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Stanseveien. Vi har vært Ford forhandler på Lillestrøm siden 1949, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 180hk Titanium aut
KM-stand 29800 Km
Registrert dato 22/12/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 128 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2270 kg
Registreringsnummer DR38906
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 67d806a9-a01b-4607-8d2d-400ffd29c1b4

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Armlene ( stort);Bluetooth;DAB+;Delte bakseter;Elektrisk justerbar rattstamme;Elektriske seter m/ Minne;Elektriske speil;Filskiftevarsler;Glasstak;Keyless;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Kupe og motorvarmer - drivstoffdrevet (Webasto);LED dioder baklys;LED kjørelys;Lengdejusterbart ratt;Mørke ruter;Oppvarmet Ratt;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Ryggekamera;Skinnratt;Skinnseter;Sportsfjæring;Touchskjerm 8";Utvendig Stylingpakke;Varme i Baksetet;Varme i seter;Ventilerte seter ( kjøling);Vinterhjul;Xenonlys;ABS bremser;Adaptive Xenonlys;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsvarmer m/Fjernkontroll;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Trafikkskiltgjenkjenning;Turteller;Tåkelys foran

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Telefon
22631616