COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford F-serie F-150 Platinum

Kr 879 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
33000Km
2991
4

Detaljer

Ford F-serie F-150 Platinum

Kr 879 000

Inkl. omregistrering

FORD F-150 ER VERDENS MEST SOLGTE TRUCK! Denne bilen hare en silkemyk 3.0 V6 Diesel. Meget pent eksemplar Supercrew Meget behagelig bil med godt bunndrag, perfekt til og dra store lass med.

3500 kg tilhengerkapasitet. 10 trinns automatgir. Godt utstyrt bil. Kan kjøres med førerkort klasse B.

Denne er utstyrt med blant annet; -Truxedo trekk på plan -Vinterhjul på alufelg -Skinnseter med kjøling og varme -Cruisekontroll -2 sone klima -Justerbare pedaler -Tyverialarm -B&O musikkanlegg -Ryggekamera med tilhengerassistent Ønsker du finansiering enten lån eller leasing så ordner vi det gjerne for deg.

Vi levere biler over hele landet. Visning av bilen kan evt. foregå med facetime eller annen videochat, hvor selger går rundt bilen og viser deg det du ønsker å se. Vi kjører gjerne bilen hjem til deg for visning i Oslo og omegn. Vi desinfiserer bilen før og etter visning slik at du kan føle at det er en trygg visning. Ta kontakt og så finner vi en god løsning sammen!

Ønsker du mer informasjon om bilen, ta kontakt med:

Rune Gravli Mob: 916 00 935 Mail: rune.gravli@rohneselmer.no

Dette er en demonstrasjonbil hos og ruller rundt i Oslo og Akershus. Dermed kan kilometerstand avvike noe fra det som er oppgitt. Kontakt selger for helt korrekt kilometerstand. Bilen er ikke alltid heller inn, men ringer du på forhånd sørger vi for at bilen står tilgengelig her hos oss når du kommer

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Stanseveien. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Tar forbehold om feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford F-serie F-150 Platinum

Kr 879 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell F-serie
Variant F-150 Platinum
KM-stand 33000 Km
Registrert dato 24/01/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2991
Motorkraft 253 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 270 g/km
Farge Svart
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer DR59233
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Referanse 37bc557e-d361-4c7b-96fa-2e773be75c2b

Tilbehør bil

Ford F-serie F-150 Platinum

Kr 879 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Armlene ( stort);Bluetooth;Cruisecontrol med fartsbegrenser;DAB+;Elektriske seter m/ Minne;LED dioder baklys;LED kjørelys;Oppvarmet Ratt;Radio DAB+;Stigtrinn;SYNC 3;Touchskjerm 8";Trailer Backup;Ventilerte seter ( kjøling);ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Avtagbart hengerfeste;Beltevarsler;Elektrisk justerbar rattstamme;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Glasstak;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lengdejusterbart ratt;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørke ruter;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinnratt;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Uttakbare bakseter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Telefon
22631616