COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 509 900

Inkl. omregistrering

1
Automat
Bensin/Elektrisitet
6800Km
1999
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 509 900

Inkl. omregistrering

Privatleie 36 mnd. / 45.000 km. KUN kr. 2.490.- pr. mnd. Startleie kr. 75.000.- Rente 0,99% Totalpris kr. 164.640.-

Elegant, slående og banebrytende design skaper en dynamisk silhuett - en visuell erklæring om at denne bilen har eksepsjonell ytelse og samtidig er uhyre effektiv.

Når denne sofistikerte og intelligente designen kombineres med omhyggelig håndverk og toppmoderne teknologi, får man den mest avanserte Mondeo noensinne.

Ford SYNC 3. Avansert håndfri og berøringsskjermteknologi. Den neste generasjonen av Ford SYNC 3 lar deg trådløst koble til mobilen og MP3-spilleren din. Du kan betjene musikk-/ telefon-/ navigasjonssystemene og klimaanlegget ved bruk av enkle og intuitive talekommandoer, eller benytte den 8-tommers berøringsskjermen (som du også kan bruke til å se på bildefiler).

Frontlys som tilpasser seg omgivelsene. Dynamiske og adaptive LED-hovedlys tilpasser kurven slik at du ser lenger. Den nedre kanten av frontlyktene har to LED-striper. Hvite kjørelys, og ravgule retningslys som blinker i svingens retning.

Perfekt parkering med parkeringsassistenten. Parkeringsassistenten kan hjelpe deg inn i parkeringslommer som er kun 20% lenger enn bilen. Bare å trykke på en knapp og sensorene i systemet finner en passende luke eller vinkelrett plass - alt du trenger å gjøre er å betjene gasspedalen, girene og bremsen (mens du følger instruksene på skjermen og lydsignalene). Utkjøringsassistanse hjelper deg ut av en parkeringsluke på samme måte.

Detaljer, detaljer. Ford´s ingeniører har tenkt på alt. Hver centimeter av signaturgrillen og hvert fargepigment spiller en viktig rolle i Ford Vignale-opplevelsen.

Vi hos RøhneSelmer Stanseveien ønsker deg hjertelig velkommen til prøvekjøring av denne stillegående luksusen og er trygge på at du opplever godfølelsen, som vi har gjort.

Ta kontakt med Christian Paulsberg Mob: 93 00 77 66 Mail: christian.paulsberg@rohneselmer.no

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 509 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC Hybrid Vignale
KM-stand 6800 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 188 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 113 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer DR52996
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 709bb885-9b4b-4de7-9a23-7ff49272e551

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 509 900

Inkl. omregistrering

Annet
Armlene ( stort);Bluetooth;DAB+;Elektrisk inn-/utfeldbart hengerfeste;LED dioder baklys;LED kjørelys;SYNC 3;Touchskjerm 8";ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk Bakluke;Elektriske speil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørke ruter;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinnratt;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;Varme i Baksetet;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Telefon
22631616