COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
39301Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Leveres kostnadsfritt over hele Norge!

Dette er en skikkelig utstyrsbombe - her er det ikke spart på noe!

Ford Mondeo har satt standarden for kjøreegenskaper i sin klasse. Bilen har en perfekt balanse mellom sportslig og direkte styring samtidig som den er svært komfortabel. Med sin gode bakseteplass og sitt romslige bagasjerom er Mondeo også familiebilen med stor F. Det er ikke uten grunn at Ford Mondeo har vært en av Norges mest populære familiebiler gjennom årevis! Ford Mondeo har også det siste innen sikkerhetsteknologi og oppnår full score i den europeiske sikkerhetstesten NCAP.

Visning av bilen kan evt. foregå med facetime eller annen videochat, hvor selger går rundt bilen og viser deg det du ønsker å se. Vi kjører gjerne bilen hjem til deg for visning i Oslo og omegn. Vi desinfiserer bilen før og etter visning slik at du kan føle at det er en trygg visning. Ta kontakt og så finner vi en god løsning sammen!

Utstyr over standard som bla:

18" 5-eikers aluminiumsfelger Bagasjeromsgardin - bak andre seterad(fra tak til gulv).

Citypakke Premium:

 • Sony navigasjon, DAB radio/CD, Premium Sound System med 12 høyttalere, USB, samt Nødhjelpsassistanse.
 • Ryggekamera og Parkeringsassistent
 • Parkeringssensorer foran, bak og på sidene
 • Motor/kupévarmer - drivstoffdrevet parkeringsvarmer med fjernkontroll
 • Mørktonet glass
 • Panoramatak stasjonsvogn - med elektrisk åpning og varmereflekterende glass
 • Solgardiner bak.
 • Ratt - elektrisk justerbart med minne
 • Sportsfjæring
 • Tilhengerfeste - elektrisk innfellbart

Titanium X-pakke med semsket skinn:

 • Dynamiske LED lys (adaptive LED hovedlys)
 • Elektrisk bakluke
 • Seter i semsket skinn med 10-veis elektrisk justering av forseter, med minne for fører

Vinterpakke:

 • Oppvarmet ratt
 • Oppvarmede bakseter og 220V uttak i midtkonsoll.

Vinterhjul 18'' Alu Mondeo

Denne bilen koster 1.993,- pr mnd. med vårt finansieringsforslag.

Vi tar innbytte i alle biler. Finans fra 0,- kontant. Bor du langt unna ordner vi med transport av bil.

RØHNESELMER - BEST PÅ FORD!

Vi tar forbehold om feil i annonse. Kontakt selger for full informasjon.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Røa. RøhneSelmer har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke.

Vi holder til sentralt på Røa i Oslo, med buss og T-bane rett ved. Flybussen fra Gardermoen stopper 200 meter unna, og Flytoget fra Gardermoen stopper på Lysaker stasjon. Vi henter deg gjerne der etter avtale. Kontakt Christer på 922 96 080 for å avtale visning /prøvekjøring.

Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Vi tilpasser bilen etter dine ønsker og behov og tilbyr et stort utvalg av tilbehør. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut
KM-stand 39301 Km
Registrert dato 17/06/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 130 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer DP97559
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 8f4554ac-1427-48a3-857c-497abf33f7b1

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruise Control;Adaptive LED hovedlys;Automatiske fjernlys;Bagasjeromsgardin ;Dynamiske LED lys;El. 10 veis setejustering m.minne;Elektrisk innfellbart hengerfeste ;Elektrisk rattjustering;Handsfree bluetooth + streaming av musikk;Hengerfeste;LED kjørelys;Motorvarmer;Mørke ruter bak;Navigasjon;Nøkkelfri adkomst og start (KeylessGO);Oppvarmede bakseter;Oppvarmet ratt;PANORAMA glasstak;Parkeringssensorer - foran og bak;Parkeringsvarmer m/Timer;Premium Sound ;Radio DAB+;Ryggekamera;Skinn alcantara seter;Skinnseter;Solgardiner sidevinduer bak ;Sportsunderstell;Takrails;Tilhengerfeste - Avtagbart;Titanium X pakke;Trafikkskilt gjennkjennings system;Varme i ratt;Xenon lys;X-Pakke (nøkkelfri adgang og start;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Fjernlysassistent;Glasstak;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinntrukket girspak og ratt;Soltak elektrisk;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB/Ipod tilkobling;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Telefon
22064770