COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Grand C-Max 1,5 TDCi Titanium aut

Kr 278 000

Inkl. omregistrering

2015
Automat
Diesel
41510Km
1499
5

Detaljer

Ford Grand C-Max 1,5 TDCi Titanium aut

Kr 278 000

Inkl. omregistrering

Ford Grand C-max med 120 hk motor og powershift automatgir. Bilen har mye utstyr. Panoramatak, parkvarmer, hengerfeste, ryggekamera, varme i ratt, el bakluke, førerassist for å nevne noe. Bør sees og prøves. Kan leveres omgående, men er i daglig bruk som administrasjonsbil, så ta kontakt på forhånd.

For mer informasjon om denne bilen, ta kontakt med selger for mer informasjon. Selger kan treffes på 91365878 (Knut) knut@rohneselmer.no frem til kl 22,30 alle dager.

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Grand C-Max 1,5 TDCi Titanium aut

Kr 278 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Grand C-Max
Variant 1,5 TDCi Titanium aut
KM-stand 41510 Km
Registrert dato 24/11/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1499
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 124 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer BT34585
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse b6432011-5fc3-4f85-9d37-94404bea484c

Tilbehør bil

Ford Grand C-Max 1,5 TDCi Titanium aut

Kr 278 000

Inkl. omregistrering

Annet
17" alufelger på sommerdekkene;2 SONE KLIMA;6xairbag;ABS bremser;Aktiv City Stop;Antispinn;Automatgir;Automatisk fjernlys;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Bi-Xenon;blindsone informasjonssystem;BT audio;Dekktrykkvarsler;Delte bakseter;Dieseldrevet motor og kupe varmer med tidsur;El justerbare og oppvarmede sidespeil;El vindu bak;El- vindu foran;El åpning av bakluke;El. innfellbare sidespeil med varmetråder;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP antiskrens;Farget glass;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;Ford Power startknapp;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Handsfree system med Bluetooth;Hengerfeste;Høydejusterbart ratt;IPS (Intelligent Protection System);ISOFIX - barnesetefester;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;MyKEY - programerbar nøkkel for max hastihet/volum;Mørke ruter bak;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;PANORAMA glasstak;Parkeringssensorer - foran og bak;Pollenfilter;Radio/CD med DAB+;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Sentrallås fjernbetjent;Servostyring;Skinntrukket girspak og ratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Startsperre;Sync 2;Takrails;Tiptronic;Tonede ruter;Trafikkskilt gjennkjennings system;Tåkelys foran;Tåkelys foran;USB/Ipod tilkobling;Uttakbare bakseter;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
67573700


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil

Tlf: 91365878