COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 628 900

Inkl. omregistrering

1
Automat
Diesel
11123Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 628 900

Inkl. omregistrering

Ford S-Max - ST-Line - 2019 - 2,0 TDCi - 190hk - Automat Administrasjonskjørt! Lekker og riktig utstyrt Ford S-Max står hos oss for omgående levering! Bilen leveres med Ford fabrikkgaranti 5 år eller 100.000 km fra første reg. dato. Flott og praktisk familiebil med gode innvendige løsninger for hele familien. Her kan setene legges ned/skyves tilbake individuelt og det er Isofix på alle tre seter bak. I tillegg får man en sterk og kvikk motor med 190 hk som passer utmerket sammen med vår 8-trinns automatigir. Her har du også mulighet til å trekke henger opp til 2.000 kg. Bilen har ST-Line sportspakke som gir bilen et mer sporty inntrykk enn standardutgaven.

KONTAKT: Lars Koppang 90057059 lars.koppang@rohneselmer.no

Bilen leveres på sommerhjul. Ønsker du vinterhjul lager vi et godt tilbud til deg på dette.

Vi tilbyr også finansiering fra 0,- innskudd.

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 628 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut
KM-stand 11123 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 190 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 156 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer BT95407
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 54a3b8b0-acf7-4451-b3b2-c9542ea3c390

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 628 900

Inkl. omregistrering

Annet
10 veis el.seter med minne (lagres på også på nøkkel);19" alufelger;Adaptiv Cruise Control;Adaptive LED på nær og fjernlys;Bakkestart assistent;Cruisekontroll;Dekktrykksvarsler;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;El innfellbare sidespeil);Elektrisk hengefeste ;Elektrisk åpning av bakluke;KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);LED hovedlys;Mørke ruter bak;Navigasjon;Nøkkelfri adgang og start;Oppgradert lydanlegg med 12 høyttalere fra SONY;Oppvarmet Ratt;Premium Sound ;Radio DAB+;Ratt - oppvarmet;Regnsensor;Ryggekamera;Skinninteriør;Skinnratt;Sportsunderstell;Sync 3;Telefon med blåtann/nødassistanse;Tilhengerfeste-elektrisk innfellbart;Trafikkskiltgjenkjenning;Utvendig styling;Varme i ratt;2 SONE KLIMA;220 V strømuttak;ABS bremser;ABS-bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Bensindrevet motor/kupevarmer med tidsur;Delte bakseter;Dynamiske og adaptive hovedlys LED;El speil;El vindu bak;El- vindu foran;El åpning av bakluke;El. 8-veis justering av passasjersete;El. justering av seter;El. åpning av bakluke;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Filskiftevarsler;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;Ford Power startknapp;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Handsfree system med Bluetooth;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg (elektronisk styrt);Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Motorvarmer;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringssensorer - foran og bak;Parkeringsvarmer m/Fjernkontroll;Pollenfilter;Ryggesensor;Sentrallås;Sentrallås;Sommerhjul;Spoiler bak;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Startsperre;Tonede ruter;USB - tilkobling;Uttakbare bakseter;Utvendig styling;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
67573700


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil

Tlf: 91365878