COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 190hk Titanium AWD aut

Kr 475 000

Inkl. omregistrering

1
Automat
Diesel
4740Km
1997
5

Detaljer

Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 190hk Titanium AWD aut

Kr 475 000

Inkl. omregistrering

Nå får du en Galaxy varebil til helt fantastisk pris. Få en varebil med personbilegenskaper.

Vi selger nå en av våre demobiler. Dette er en bil som har blitt brukt til administrasjonskjøring, samt prøveturer for våre kunder. Når du kjøper denne bilen, har du veldig mye igjen av nybilgarantien, noe som sikrer deg et forutsigbart eierskap.

Ford Galaxy Vare er meget godt utstyrt, akkurat denne bilen har blant annet:

  • Fjernstyrt drivstoffdrevet kupe- og motorvarmer. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene. Med fjernkontroll kan du også starte varmeren akkurat når du selv ønsker.

-Tilhengerfeste med tilhengerstabilisator – Systemet hjelper deg ved hjelp av bremsesystemet, til å få kontroll på hengeren, dersom du skulle være uheldig å få sleng på denne.

-Navigasjon og sync 3 – Betjenes via hovedskjermen i bilens midtkonsoll. SYNC 3 er en skjerm som er lett å håndtere.

-Ryggekamera – når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger.

-Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet slik at du alltid har oversikt over gjeldende hastighet der du kjører.

  • Adaptive cruisekontroll - Her kan du stille inn ønsket hastighet og opprettholde en forhåndsbestemt avstand til bilen foran deg. Kommer det trafikk foan vil kjøretøyet senke farten og holde samme avstand.

I tillegg har bilen mange standardfunksjoner.

Vurderer du en ny varebil kan vi tilby meget gunstige priser på kjøp og leasing av Galaxy ( og alle våre andre modeller ), ta gjerne kontakt for priser og info. Vi har biler klare for levering og kan skaffe i flere farger.

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har vi drevet Ford forhandler siden 1965. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Ta kontakt for mer informasjon eller avtale om prøvekjøring.

Knut Abotnes - ka@rohneselmer.no - 480 75 017 alle dager mellom kl 08 - 22.

Spesifikasjoner

Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 190hk Titanium AWD aut

Kr 475 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Galaxy
Variant 2,0 EcoBlue 190hk Titanium AWD aut
KM-stand 4740 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 190 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 159 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer BT95424
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Referanse 5d6e62d7-4442-4677-908c-a1534851d43e

Tilbehør bil

Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 190hk Titanium AWD aut

Kr 475 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED hovedlys og LED kjørelys);Avtagbart hengerfeste;Bakkestart assistent;Hengerfeste;KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);LED hovedlys;Mørke ruter bak;Navigasjon;Oppgradert lydanlegg med 12 høyttalere fra SONY;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Sync 3;17" alufelger på sommerdekkene;ABS bremser;Airbags;Aktiv City Stop;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Uttakbare bakseter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
67573700


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil

Tlf: 91365878