COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Focus 2,0 TDCi Ecoblue 150hk ST-Line aut

Kr 375 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
6614Km
1995
5

Detaljer

Ford Focus 2,0 TDCi Ecoblue 150hk ST-Line aut

Kr 375 000

Inkl. omregistrering

-- FORD FOCUS - ST-LINE - 2.0 - DIESEL - 150HK - AUTOMAT --

Ford Focus kom i 2018 som helt ny utgave med masser av teknologi og et sikkert tegn på tøffhet med det moderne utvendige eksteriøret. Denne hissige krabaten serveres med en frisk og god 150hk dieselmotor som gjør at dette blir en leken og morsom bil å ha med å gjøre. Den hvite utvendige fargen på denne bilen er noe som kler den godt da det får ekstra godt frem de sorte detaljene i ST-Line utgaven som dette er. Innvendig er biler lekker med et moderne uttrykk med færre knapper og mer man styrer fra den 8" store touchskjermen. Røde sømmer i ratt og sete drar også med seg det sportslige inn fra utsiden på bilen. Så dette er en bil det anbefales å komme innom for å prøve.

Focus fikk for øvrig som en av de aller første personbilene toppscore i det nye og nå langt strengere Euro NCAP kollisjonstestprogrammet. Den har også blitt rost av Euro NCAP for bilens omfattende og avanserte spekter av førerassistanseteknologier.

Av utstyr på denne krabaten så trekker vi frem bla:

  • Oppvarmet frontrute og ratt
  • Stilpakke ST-Line: Stor spoiler, røde bremsecalipere, røde interiør kontrastsømmer
  • Panoramatak med elektrisk åpning
  • B&O premium lydanlegg med 10 høyttalere
  • Drivstoffdrevet parkeringsvarmer med tidsur og fjernkontroll
  • Adatptiv Cruisekontroll
  • Adaptive og blendfrie Led-lys
  • Head-up display

Skulle du ønske å se på eller prøvekjøre bilen kan vår selger Fredrik Risø kontaktes på 962 33 625 eller fredrik.riso@rohneselmer.no.

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Våre åpningstider i sommer: Man - Fre: 08:30 - 16:00 Lør: 10:00 - 14:00

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Focus 2,0 TDCi Ecoblue 150hk ST-Line aut

Kr 375 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 2,0 TDCi Ecoblue 150hk ST-Line aut
KM-stand 6614 Km
Registrert dato 21/03/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer BT91061
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 515eedec-b15d-46a3-be28-e8434e857681

Tilbehør bil

Ford Focus 2,0 TDCi Ecoblue 150hk ST-Line aut

Kr 375 000

Inkl. omregistrering

Annet
18" alufelger på sommerdekkene;Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED hovedlys og LED kjørelys);Apple carplay/Android Auto;B&O premium lydanlegg med 10 høyttalere;Bakkestart assistent;DAB+ radio ;El.innfellbare sidespeil;Head-up display;KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);Mørke ruter bak;Navigasjon;Oppvarmet ratt ;Regnsensor;Sportsunderstell;Sync 3;Trafikkskilt gjennkjennings system;Utvendig styling;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Automatisk avblendbart innvendig speil;Automatisk fjernlys;Beltevarsler;Delte bakseter;Dieseldrevet motor og kupe varmer med tidsur;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Ford Power startknapp;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg (elektronisk styrt);Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensorer - foran og bak;Pollenfilter;Sentrallås;Sentrallås;Sportsseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB - tilkobling;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
67573700


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil

Tlf: 91365878