COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Vignale

Kr 335 000

Inkl. omregistrering

2019
Manuell
Bensin
8140Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Vignale

Kr 335 000

Inkl. omregistrering

-- FORD - FOCUS - VIGNALE - 125HK - BENSIN --

Med Ford Focus får du en moderne og tøff bil. Bilen ble lansert første gang i 2018 og har etter det fått flere gode anmeldelser. På denne demobilen vi nå skal selge får du også Vignale utstyrsvarianten som drar med seg et eklusivet ekstriør og interiør. Det gir den et helt eget særpreg. I motorrommet sitter det en 1.0 liter med 125 våryre hester som kler denne bilen veldig godt. Dette er også samme motor som vi i Ford har vunnet mange priser for.

Utstyr utover standard:

  • Vinterpakke: Oppvarmet frontrute og ratt
  • Trådløsladning av telefon (forutsatt at mobilen støtter dette)
  • Innfelbart tilhengerfest
  • Teknologipakke: Adaptiv cruisekontroll ink. filsentreringsassistent, trafikkskiltgjengjenkjenning, føreroppmerksomhetsovervåkning og automatisk fjernlys.
  • Parkeringspakke: Parkeringsassistent, parkeringssensor foran og bak, ryggekamera, dørkantbeskyttelse. -Panoramatak: elektrisk åpning.
  • Dark Mulberry metalic lakk
  • Design pakke 2: 18" alufelger, LED hovedlys som er adaptive og blendfrie og mørke ruter bak. B&O Play: premium lydanlegg med 10 høyttalere.

Skulle du ønske vinterhjul er vi behjelpelig med dette også.

Ønsker du mer informasjon om denne bilen, ta kontakt med selger for informasjon. Vår selger Fredrik Risø kan treffes på 962 33 625 eller på mail fredrik.riso@rohneselmer.no

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Vignale

Kr 335 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Vignale
KM-stand 8140 Km
Registrert dato 31/07/2019
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 108 g/km
Farge Lilla
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer BT97839
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse a8eea0ca-a823-4db7-8d89-80bf8d08ee4d

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Vignale

Kr 335 000

Inkl. omregistrering

Annet
18" alufelger på sommerdekkene;Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED hovedlys og LED kjørelys);Bakkestart assistent;El.innfellbare sidespeil;KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);Oppvarmet frontrute;Oppvarmet Ratt;Parkeringsassistent;Radio DAB+;Ryggekamera;Skinninteriør;Sync 3;Trafikkskiltgjenkjenning;Utvendig styling;Vinterpakke ;ABS bremser;ABS-bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Antispinn;Automatisk avblendbart innvendig speil;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Blindsone varsler ;Dekktrykksvarsler;Delte bakseter;El vindu bak;El- vindu foran;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Glasstak;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Krom takrails;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Startsperre;Tonede ruter;USB/Ipod tilkobling;Utsvingbart h.feste;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
67573700


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil

Tlf: 91365878