COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 338 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Bensin
18770Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 338 000

Inkl. omregistrering

-- FORD FOCUS - ST-LINE - 125HK - 1.0 ECOBOOST- AUTOMAT --

Vi skal nå selge vår tøffe demobil. Focus kom ny i 2018 og fikk seg en total makeover fra den forrige modellen. På denne bilen har vi valgt ut ST-Line utstyrsvarianten. Som blander det gode fra en Focus med det gode utseende fra en Focus ST. Dette gjør denne bilen grisetøff. Litt mer senket enn standard utgaven. Mer mattsort utvendige detaljer og mer badass uttrykk på hele bilen. Alt dette gjør denne bilen til et stilikon på veien.

Heller ikke på det innvendige har man spart på det moderne og det tøffe. Gjennom hele bilen innvendig følges det en rødtråd (Bokstavelig talt en rødtråd). Det som er eksklusivt med ST-Line er at denne har rødesømmer på alt av interiør. Det meste i denne bilen styres fra den 8" store skjerme øverst på dashbordet. Fra denne er det også du velger ut hva som skal spilles ut fra B&O premium lydanlegget som sitter i Focus.

Focus har også vokst kontra forrige utgave. Litt lengre, litt større bredde og veldig mye større bagasjerom. Denne bilen har nå fått utrolige 608 liter i bagasjerommet. Dette er av de beste i klassen.

Utstyr som vi vil trekke opp av godteriposen på denne bilen er:

  • Navigasjon
  • Adaptiv Cruisekontroll
  • Delskinn
  • Nøkkelfritt system
  • 2-soners automatisk klimaanlegg
  • 18" Alufelger på sommerhjul
  • LED blendfrie og adaptive
  • B&O lydanlegg
  • Trådløs ladning
  • Motor og kupevarmer

Ønsker du mer informasjon om denne bilen, ta kontakt med selger for informasjon. Vår selger Fredrik Risø kan treffes på 962 33 625 eller på mail fredrik.riso@rohneselmer.no

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser.

Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 338 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut
KM-stand 18770 Km
Registrert dato 30/10/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer BT87779
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 0628df45-bc9e-41e2-8c5e-8dd6688d09c5

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 338 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED hovedlys og LED kjørelys);Apple carplay/Android Auto;Automatisk nødbrems nødbrems ;Automatiske fjernlys;Bensindrevet motor/kupevarmer med tidsur;Bluetooth handsree med audio streaming ;DAB+ radio ;El innfellbare sidespeil);KeylessGO nøkkelfritt system ;Mørke ruter bak;Navigasjon;Oppvarmet Ratt;Regnsensor;Ryggekamera;Sync 3;Vinterhjul ;18" alufelger på sommerdekkene;2 SONE KLIMA;ABS bremser;Aktiv City Stop;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Automatisk avblendbart innvendig speil;Bagasjeromstrekk;Bakkestart assistent;Beltevarsler;Dekktrykksvarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;El. 6-veis sete for fører;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;Ford Power startknapp;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg (elektronisk styrt);Kollisjonsputer;Lakkert takspoiler;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkerings assistent;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Takrails;Tonede ruter;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;USB - tilkobling;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
67573700


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil

Tlf: 91365878