COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Kia Niro 1,6 Plug-in Hybrid Active

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

1
Automat
Bensin/Elektrisitet
4664Km
1580
5

Detaljer

Kia Niro 1,6 Plug-in Hybrid Active

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Leveres kostnadsfritt over hele Norge!

MÅ sees!

Kia Niro Plug in hybrid 2019 modell

Godt utstyrt og leveringsklar Niro PLUG-IN HYBRID. Bilen leveres med KIA fabrikkgaranti 7 ÅR/150.000KM

Niro Plug-in Hybrid er en populær crossover med mye utstyr, høy komfort og god sikkerhet. Kombinasjonen av stillegående kjøreglede, kraftig ytelse, lave driftsutgifter og lekre linjer, har gjort Niro til en de mest ettertraktede hybridene på markedet. Her får du også en ren elektrisk rekkevidde på rundt 58 km som gjør at den daglige kjøringen kun foregår på ren strøm, om ønskelig.

Av utstyr på denne bilen nevnes bla.

 • Ryggekamera
 • Navigasjonssystem
 • Bluetooth handsfree med audio streaming
 • Parkeringssensorer bak
 • El.innfellbare sidespeil
 • ACC Adaptive Cruise Control
 • Filskiftevarsler / Trøtthetsvarsler
 • Oppvarmede seter og ratt
 • LED kjørelys foran og bak
 • Apple Car Play / Android Auto
 • 2 Soners aut.klimaanlegg
 • AUX / USB / 12 volt uttak
 • Lys & regnsensor
 • Mørke ruter

Vi tar innbytte i alle biler.

Denne bilen kan finansieres gjennom oss med 0,- innskudd og opp til 10 års nedbetaling. Vi skreddersyr finansiering etter dine behov, kontakt oss for mer info.

Vi tar forbehold om feil i annonse. Kontakt selger for full informasjon.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Røa. RøhneSelmer har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke.

Vi holder til sentralt på Røa i Oslo, med buss og T-bane rett ved. Flybussen fra Gardermoen stopper 200 meter unna, og Flytoget fra Gardermoen stopper på Lysaker stasjon. Vi henter deg gjerne der etter avtale. Kontakt Christer på 922 96 080 eller Erik på 905 33 834 for å avtale visning /prøvekjøring.

Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Vi tilpasser bilen etter dine ønsker og behov og tilbyr et stort utvalg av tilbehør. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Spesifikasjoner

Kia Niro 1,6 Plug-in Hybrid Active

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Merke Kia
Modell Niro
Variant 1,6 Plug-in Hybrid Active
KM-stand 4664 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1580
Motorkraft 141 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 29 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 759f9623-2f13-40c4-b669-c669ea4dab3c

Tilbehør bil

Kia Niro 1,6 Plug-in Hybrid Active

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruise Control;Automat;DAB + ;Filskiftevarsler ;Handsfree bluetooth + streaming av musikk;LED kjørelys;Mørke ruter bak;Navigasjon;Oppvarmet ratt;Radio DAB+;Ryggekamera;Ryggesensor;Varme i ratt;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Bakkestart assistent;Beltevarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED-lys bak;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede seter;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinntrukket girspak og ratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Startsperre;Takrails - krom;Tonede ruter;USB/Ipod tilkobling;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Telefon
22064770