COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 354 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
36282Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 354 000

Inkl. omregistrering

Ford Mondeo ST-line stv

Ford Mondeo ST-line stv er en stor og familievennlig bil med masse plass. Denne bilen kan du fint dra 5 voksene på tur å dra med en campingvogn på 2000 kg.

Ford Mondeo er en klasseledende familiebil !

Servicer er utført i henhold til servicebok.

Av utstyr kan vi nevne :

  • Webasto
  • Sony stereo med 12 høytalere
  • Varme i ratt, front rute , speil og seter forran
  • Parkeringsassistent
  • Lane assistent
  • Pre collision assistent
  • Dekk overvåkning
  • Trafikkskilt gjennskjenning
  • Easy entry/exit
  • Mørke lister og takrails +++

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Ta kontakt med selger for mer info! Vi er behjelpelig med gunstig finansiering / forsikring. Selger kan treffes på tlf 90104717 (Robert) robert.nielsen@rohneselmer.no frem til kl 22.00 alle dager.

Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 354 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut
KM-stand 36282 Km
Registrert dato 19/06/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 126 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer DR51348
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse bd8eeea8-f1fb-49f5-9dd5-c1761e7c4db6

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 354 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED hovedlys og LED kjørelys);Automatiske fjernlys;Bluetooth handsree med audio streaming ;DAB+ radio ;Dekktrykk varsler;Elektrisk hengefeste ;Filskiftevarsler ;KeylessGO nøkkelfri adkomst og start ;Mørke ruter bak;Navigasjon;Norsk tekst ;Oppgradert lydanlegg med 12 høyttalere fra SONY;Oppvarmet Ratt;Regnsensor;Ryggekamera;Sync 3;Trafikkskiltgjenkjenning;18" alufelger på sommerdekkene;ABS bremser;Aktiv City Stop;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk avblendbart innvendig speil;Automatisk klimaanlegg;AUX-inngang;Av og på bryter for airbag;Beltevarsler;City Safety;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;El speil;El vindu bak;El- vindu foran;El åpning av bakluke;El. 10-veis justering av fører og passasjersete;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkerings assistent;Parkerings assistent;Parkeringssensorer - foran og bak;Parkeringssensorer - foran og bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Shadowline;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
67573700


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil

Tlf: 91365878