COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Kia Optima PHEV 2,0 Bensin + Elektrisk Active Business aut

Kr 409 900

Inkl. omregistrering

1
Automat
Bensin/Batteri
5500Km
2000
5

Detaljer

Kia Optima PHEV 2,0 Bensin + Elektrisk Active Business aut

Kr 409 900

Inkl. omregistrering

Leveres kostnadsfritt over hele Norge!

Råflott Optima med alt tilgjengelig utstyr!

Optima kan kjøres 50 til 65 km på batteri. En utrolig sprek og kjørevillig bil.

Godt over utstyrt over standard med bla:

 • Hengerfeste
 • 360 graders kamera
 • Glasstak
 • Elektrisk bakluke
 • Adaptiv cruisekontroll
 • Navigasjon
 • Ventilerte skinnseter
 • Harman Kardon stereo
 • Ryggekamera
 • Oppvarmet ratt
 • Oppvarmede bakseter
 • Mørke vinduer
 • Apple Car Play/AndroidAuto

Pakker i tillegg til standard:

 • Memory-pakke: Hvis bilen brukes av flere personer, gjør Memory-pakken det meget komfortabelt. Inntil to forskjellige posisjoner for de elektrisk justerbare forsetene og sidespeilene lagres og aktiveres med et knappetrykk.

 • Parkeringspakke med 360°-kamera: Den aktive parkeringsassistenten gjør det enklere å finne en parkeringsluke og å parkere, både på langs, på tvers og i garasjer. 360°-kameraet viser et realistisk bilde i multimediesystemets display, slik at det blir enklere for føreren å parkere og manøvrere bilen.

 • Panoramasoltak der du får en følelse av å kjøre under åpen himmel, nesten som i en kabriolet eller roadster-forfriskende og uten trekk. Kjør ganske enkelt opp panoramasoltaket trinnløst. Også når taket er lukket , flommer det mye lys inn i kupeen gjennom det transparente soltaket - og sprer sol og glede.

 • Skinnpakke: Med varme i baksetene, elektrisk justering ogs på passasjersiden, samt kjøling i forsetene opplever du virkelig den gode komforten som Kia Optima kan by på.

 • Speilpakke: Begge sidespeilene kan felles inn og ut med et tastetrykk for å beskytte speilhusene mot skader, f.eks. ved parkering.

Vi tar innbytte i alle biler. Finans fra 0,- kontant. Bor du langt unna ordner vi med transport av bil.

Vi tar forbehold om feil i annonse. Kontakt selger for full informasjon.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Røa. RøhneSelmer har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke.

Vi holder til sentralt på Røa i Oslo, med buss og T-bane rett ved. Flybussen fra Gardermoen stopper 200 meter unna, og Flytoget fra Gardermoen stopper på Lysaker stasjon. Vi henter deg gjerne der etter avtale. Kontakt Christer på 922 96 080 eller Erik på 905 33 834 for å avtale visning /prøvekjøring.

Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Vi tilpasser bilen etter dine ønsker og behov og tilbyr et stort utvalg av tilbehør. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Spesifikasjoner

Kia Optima PHEV 2,0 Bensin + Elektrisk Active Business aut

Kr 409 900

Inkl. omregistrering

Merke Kia
Modell Optima PHEV
Variant 2,0 Bensin + Elektrisk Active Business aut
KM-stand 5500 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2000
Motorkraft 205 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 33 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Batteri
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 35b589ae-8549-4ad9-b035-337725fe39d1

Tilbehør bil

Kia Optima PHEV 2,0 Bensin + Elektrisk Active Business aut

Kr 409 900

Inkl. omregistrering

Annet
360 graders kamera;Adaptive Cruisekontroll;Apple Car Play;Automatgir;Automatisk bakluke;El. justerbart førersete;Elektrisk bakluke;Handsfree bluetooth + streaming av musikk;Harman Kardon Lydanlegg;Hengerfeste;ISOFIX - barnesetefester;LED kjørelys;Mørke ruter bak;Navigasjon ;Oppvarmet ratt;PANORAMA glasstak;Parkeringssensorer - foran og bak;Premium Sound ;Radio DAB+;Ryggekamera;Ryggesensor;Skinninteriør;Skinntrukket ratt ;Takrails;Varme i ratt;Ventilerte seter med kaldluft;17" alufelger på sommerdekkene;Automatisk klimaanlegg;Blindsone informasjonssystem;Dekktrykk varsler;El. justering av seter;Elektriske vindusheiser;Fjernlysassistent;Glasstak;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Metallic lakk;Midtarmelene;Multifunksjonsratt;Regnsensor;Sentrallås fjernbetjent;Sideairbager;Soltak elektrisk;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Startsperre;Stålbjelker i dørene;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB/Ipod tilkobling;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Telefon
22064770