COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Nissan Leaf 40 kWh Tekna

Kr 267 900

Inkl. omregistrering

1
Automat
Elektrisitet
5474Km
0
5

Detaljer

Nissan Leaf 40 kWh Tekna

Kr 267 900

Inkl. omregistrering

Tilnærmet ny Nissan Leaf Tekna

Nissan Leaf med 40 kWh batteripakke. Dette er TEKNA utgave som er toppmodellen, så her får du det meste utstyr.

Leveres med rest nybilgaranti. Batterigaranti er 8 år / 160.000 km

Av utstyr kan vi nevne :

 • Bose Lydanlegg
 • Skinninteriør
 • LED lys
 • Adaptiv Cruisecontroll
 • Navigasjon
 • Parkeringsassistent
 • Skiltgjennkjenning
 • Filskiftevarsler med blindsone
 • DAB+
 • Varmepumpe
 • Varme i rattet
 • 2 stk Ladekabler
 • 360 graders kamera med ryggekamera
 • Sommer og Vinterdekk på ALU.felg
 • mer

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Ta kontakt med selger for mer info! Vi er behjelpelig med gunstig finansiering / forsikring. Selger kan treffes på tlf 90104717 (Robert) robert.nielsen@rohneselmer.no frem til kl 22.00 alle dager.

Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Nissan Leaf 40 kWh Tekna

Kr 267 900

Inkl. omregistrering

Merke Nissan
Modell Leaf
Variant 40 kWh Tekna
KM-stand 5474 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse c2d0cd6b-2b1b-45fa-9468-2df0d7b785d8

Tilbehør bil

Nissan Leaf 40 kWh Tekna

Kr 267 900

Inkl. omregistrering

Annet
2 ladekabler medfølger ;8" Touch skjerm ;Adaptiv Cruise Control;Automatgir;AUX / USB / 12 volt uttak ;Blindsonevarsling i sidespeil;BLIS blindsonevarsler;Bluetooth handsree med audio streaming ;BOSE lydanlegg ;E-Pedal;Filskifteassistanse;Filskiftevarsler ;Full LED frontlys;Helskinn ;Keyless start;KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);Kjørecomputer;LED frontlys;Navigasjon ;Nissan Connect EV ;Norsk tekst ;Oppvarmet ratt;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkerings assistent;Premium sound lydanlegg ;Pro Pilot;Programmerbar kupe og motorvarmer med app styring ;Propilot ;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Ryggekamera og frontkamera med top view;Ryggesensor;Skinninteriør ;Trafikkskilt gjenkjenning;Type 2 ladekabel;Varmepumpe;Varmeseter;ABS bremser;Airbag passasjersete med bryter;Antispinn;Bagasjeromstrekk;Dekktrykk varsler;El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;El vindu bak;El- vindu foran;ESP antiskrens;Fotgjengeroppdagelse;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Klimaanlegg (elektronisk styrt);Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Mørkt glass bak;Nedfellbare bakseter;Sommerhjul;Strømuttak bak 12V;Tåkelys foran;USB/Ipod tilkobling;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
67573700


Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil

Tlf: 91365878