COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 669 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
22000Km
1995
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 669 000

Inkl. omregistrering

FORD S-MAX ECOBLUE ST- LINE AWD AUT.

Vi selger vår topputstyrte demobil.

Dette er bilen som har rikelig og komfortabel plass til opptil syv mennesker. Både liten og stor vil stortrives underveis på reisen. Dette er bilen hvor du lett får 3 barneseter festet i isofix'n uten problem. Ikke bare er denne bilen stor innvendig, men den har også en kjørekomfor som er av de beste i klassen.

Kjør i vei og nyt livet i fulle drag.

Ønsker du mer informasjon om bilen, ta kontakt med:

Rune Gravli Mob: 916 00 935 Mail: rune.gravli@rohneselmer.no

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Stanseveien. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Med forbehold om feil i annonse!

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 669 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut
KM-stand 22000 Km
Registrert dato 30/07/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 190 HK
Karosseri type Flerbruksbil
Farge Blå
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2635 kg
Registreringsnummer DR52999
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 904eff45-7e89-4c76-b5cc-6da95038bbe5
NB - Payload 550

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 669 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Armlene ( stort);DAB+;Elektriske seter m/ Minne;LED dioder baklys;Touchskjerm 8";ABS bremser;Adaptive Xenonlys;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk Bakluke;Elektrisk justerbar rattstamme;Elektriske speil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Filskiftevarsler;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Mørke ruter;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Parkeringsvarmer m/Fjernkontroll;Parkeringsvarmer m/Timer;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Uttakbare bakseter;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Telefon
22631616