COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Transit Custom Transit Custom Sport

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
60756Km
1995
5

Detaljer

Ford Transit Custom Transit Custom Sport

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

FORD TANSIT CUSTOM SPORT 170HK

Vi har fått inne en råtøff Transit Custom Sport.

Bilen er motorisert med den nye økonomiske og kraftige 2.0 L TDCi motoren på hele 170 Hk. Transit Custom er kjent for sine gode kjøreegenskaper og leverer komfort som i personbilklassen. Custom er praktisk med 3 seter i front med god plass til passasjerne. Andre smarte løsninger som er verdt å merke seg er luken i lasterommet som lar deg laste svært lange lengder inne i bilen.

Vi levere biler over hele landet. Visning av bilen kan evt. foregå med facetime eller annen videochat, hvor selger går rundt bilen og viser deg det du ønsker å se. Vi kjører gjerne bilen hjem til deg for visning i Oslo og omegn. Vi desinfiserer bilen før og etter visning slik at du kan føle at det er en trygg visning. Ta kontakt og så finner vi en god løsning sammen!

Ønsker du mer informasjon om bilen, ta kontakt med:

Rune Gravli Mob: 916 00 935 Mail: rune.gravli@rohneselmer.no

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Stanseveien. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Med forbehold om feil i annonse.

Spesifikasjoner

Ford Transit Custom Transit Custom Sport

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Transit Custom
Variant Transit Custom Sport
KM-stand 60756 Km
Registrert dato 30/11/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 170 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 165 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 3
Drivstoff Diesel
Vekt 2900 kg
Registreringsnummer DR17511
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Warranty Ny bil
Referanse 2f0668b4-30c4-42b9-aef5-96a7a665cbdf
NB - Payload 1314

Tilbehør bil

Ford Transit Custom Transit Custom Sport

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

Annet
DAB+;Elektriske seter m/ Minne;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Elektriske speil;Elektriske vinduer foran;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Filskiftevarsler;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsvarmer m/Fjernkontroll;Pollenfilter;Ryggekamera;Sentrallås;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Telefon
22631616