2020 Ford Edge 2,0 TDCi EcoBlue 238hk AWD ST-Line aut

Kr 729 900

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
5500Km
1995
5

Detaljer

Ford Edge 2,0 TDCi EcoBlue 238hk AWD ST-Line aut

Kr 729 900

Inkl. omregistrering

Norges tøffeste Ford Edge!

Bilen kan leveres kostnadsfritt over hele Norge!

Stor og flott kjøremaskin som virkelig blir lagt merke til! Dette er den nye modellen ST-Line med 238hk.

Bilen er bestilt opp med alt tilgjengelig utstyr.

Edge ble kåret til klassens barskeste SUV av motorjournalister og den lever virkelig opp til den betegnelsen! Edge er Ford's flaggskip og byr på en majestetisk kjørefølelse og en kjørekomfort som er unik.

Ved hjelp av bl.a lydisolerende glass og aktiv støydemping flyter du av gårde i ren harmoni og med et smil om munnen.

Utstyr over standard som bla:

Tilhengerfeste - avtagbart

Teknologipakke ST-Line: Adaptiv cruisekontroll, Dynamiske Bi-LED hovedlys, blindsonevarsler med varsling for kryssende trafikk - inkluderer el. innfellbare sidespeil, parkeringsassistent - inkluderer vinkelrett- / lukeparkering og utkjøringsassistanse, og frontkamera med vidvinkel

Panoramatak med elektrisk åpning

Motor/kupévarmer - drivstoffdrevet parkeringsvarmer med fjernkontroll

Lyktespylere

Lakk - Metallic

Bagasjeromsmatte (vendbar - gummi/velour)

Alarm - inkluderer dobbeltlås

Adaptiv styring

21" aluminiumsfelger

Vi tar innbytte i alle biler. Finans fra 0,- kontant. Bor du langt unna ordner vi med transport av bil.

RØHNESELMER - BEST PÅ FORD!

Vi tar forbehold om feil i annonse. Kontakt selger for full informasjon.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Røa. RøhneSelmer har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke.

Vi holder til sentralt på Røa i Oslo, med buss og T-bane rett ved. Flybussen fra Gardermoen stopper 200 meter unna, og Flytoget fra Gardermoen stopper på Lysaker stasjon. Vi henter deg gjerne der etter avtale. Kontakt Christer på 922 96 080 eller Erik på 905 33 834 for å avtale visning /prøvekjøring.

Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Vi tilpasser bilen etter dine ønsker og behov og tilbyr et stort utvalg av tilbehør. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Spesifikasjoner

Ford Edge 2,0 TDCi EcoBlue 238hk AWD ST-Line aut

Kr 729 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Edge
Variant 2,0 TDCi EcoBlue 238hk AWD ST-Line aut
KM-stand 5500 Km
Registrert dato 30/09/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 238 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 177 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer BT99565
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
VIN 2FMTK4A37KBC55412
Referanse e9403b05-4f82-4aa7-a1c5-baad2885b44b

Tilbehør bil

Ford Edge 2,0 TDCi EcoBlue 238hk AWD ST-Line aut

Kr 729 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptive Cruisekontroll;Adaptive LED hovedlys;Automatgir;Automatisk bakluke;Automatiske fjernlys;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;Dynamiske LED lys;El. 10 veis setejustering m.minne;Elektrisk bakluke;Firehjulsdrift;Handsfree bluetooth + streaming av musikk;Hengerfeste;Kamera i front;LED kjørelys;Mørke ruter bak;Navigasjon ;Nøkkelfri adkomst og start (KeylessGO);Oppvarmet ratt;PANORAMA glasstak;Parkeringssensorer - foran og bak;Premium Sound ;Radio DAB+;Ryggekamera;Selvstyrende modus;Skinn alcantara seter;Sportsunderstell;Tilhengerfeste - Avtagbart;Trafikkskilt gjennkjennings system;Varme i bakseter;Varme i ratt;Webasto motor og kupevarmer m/fjernkontroll;Xenon lys;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Avtagbart hengerfeste;Bang & Olufsen musikkanlegg;Beltevarsler;Dekktrykk varsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Fjernlysassistent;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED-lys bak;Lengdejusterbart ratt;Metallic lakk;Midtarmelene;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Skinntrukket girspak og ratt;Solskjerming i bakdører;Soltak elektrisk;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;USB/Ipod tilkobling;Utvendig Stylingpakke;Varme i seter;Vinterdekk;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Telefon
22064770


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger