2020 Hyundai Kona electric Premium

Kr 425 000

Inkl. omregistrering

1
Automat
Elektrisitet
11Km
0
5

Detaljer

Hyundai Kona electric Premium

Kr 425 000

Inkl. omregistrering

(Ny) bil fra Sverige med samme fabrikkgaranti som ved kjøp av ny bil i Norge. Bilen har også spesifikasjoner som er beregnet for vårt nordiske klima med bl.a App-styrt batteri/kupevarmer.

Denne Kona Electric har nybilgaranti til 24.08.2025 / ubegrenset kilometer. Bilens batteri-garanti er på 8 år eller 200000 km.

Hyundai Kona imponerte i NAF og Motors store rekkeviddetest i sommer. Nå skal den klare ytterligere fire mil.

DETTE ER SAKEN: Hyundai Kona får økt rekkevidde fra 449 kilometer til 484 kilometer.

I en omfattende rekkeviddetest i juli, gikk Kona hele 532,9 kilometer før den stoppet fullstendig. Med andre ord nærmere 10 mil mer enn oppgitt fra fabrikken (449 km). Det var også uproblematisk å starte ladingen igjen etterpå.

Kona har definitivt bevist at den leverer rekkevidde av høy klasse.

Og nå kan man altså plusse på snaue fire mil til. Oppgraderingen vil gjelde biler produsert fra mars 2020, fabrikklevert med nye Michelin Primacy 4 dekk. (Denne bilen er utstyrt med slike sommerdekk).

Endringer i fjæringsoppsett Hyundai hevder at også kjøreegenskapene er forbedret på den oppgraderte modellen, gjennom endringer i fjæringsoppsettet.

Annet nytt er at man har fjernet knappen som kan slå av den lave summende motorlyden i lave hastigheter, som skal varsle mykere trafikanter om at det kommer en elbil.

Nye regler for fotgjengersikkerhet gjør at dette systemet i fremtiden alltid vil være påslått i hastighet opp til 30 km/t.

KONTAKT SELGER : Vegar Jakobsen - tlf 90762666 - mail: vegar@rohneselmer.no

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også fri frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

Spesifikasjoner

Hyundai Kona electric Premium

Kr 425 000

Inkl. omregistrering

Merke Hyundai
Modell Kona electric
Variant Premium
KM-stand 11 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 204 HK
Karosseri type SUV
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
VIN KMHK381GFLU098564
Referanse d8d0f7cb-b371-46dc-8bf1-dbc5b9cb229d

Tilbehør bil

Hyundai Kona electric Premium

Kr 425 000

Inkl. omregistrering

Annet
17" alufelger på sommerdekkene;Adaptiv Cruise Control;Apple Carplay og Android Auto;App-styrt batteri/kupevarmer;Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;AUX / USB / 12 volt uttak ;Bakkestartassistanse;Blindsonevarsling i sidespeil;Dekktrykkvarsler;Delskinn seter;El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;El. 8-veis justering av førersete;El. 8-veis justering av passasjersete;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Farget glass;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Full LED frontlys;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Krell Premium Lydanlegg;Ladekabel følger;Lakkert takspoiler;Led-lys foran og bak;Lengdejusterbart ratt;Michelin Premacy 4 sommerdekk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon (Stor skjerm/10,2");Norsk tekst ;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede seter;Oppvarmet Ratt;Parkeringssensorer - foran og bak;Radio/CD med DAB+;Regnsensor ;Ryggekamera;Sentrallås fjernbetjent;Skinntrukket ratt ;Takrails;Trafikkskiltgjenkjenning

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Telefon
21505050


Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger