2020 Kia e-Soul Elektrisk 64 kWh Active aut

Kr 359 000

Inkl. omregistrering

1
Automat
Elektrisitet
6900Km
0
5

Detaljer

Kia e-Soul Elektrisk 64 kWh Active aut

Kr 359 000

Inkl. omregistrering

KIA SOUL

Vi levere biler over hele landet. Visning av bilen kan evt. foregå med facetime eller annen videochat, hvor selger går rundt bilen og viser deg det du ønsker å se. Vi kjører gjerne bilen hjem til deg for visning i Oslo og omegn. Vi desinfiserer bilen før og etter visning slik at du kan føle at det er en trygg visning. Ta kontakt og så finner vi en god løsning sammen!

e-Soul er siste generasjon i Soul-familien, 64KWH batteripakke og fantastiske 452kilometer kjørelengde (WLTP)

LED lys Adaptiv Cruisekontroll - Trykk på knappen og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behagelig på langveiskjøring, samt at den er drivstoff besparende.

Ryggekamera - Når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen.

Handsfree med Bluetooth - her kan du koble til din mobiltelefon direkte inn i bilen.

Navigasjon

Keyless

Ønsker du mer informasjon om bilen, ta kontakt med:

Rune Gravli Mob: 916 00 935 Mail: rune.gravli@rohneselmer.no

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Stanseveien. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Med forbehold om feil i annonse.

Spesifikasjoner

Kia e-Soul Elektrisk 64 kWh Active aut

Kr 359 000

Inkl. omregistrering

Merke Kia
Modell e-Soul
Variant Elektrisk 64 kWh Active aut
KM-stand 6900 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 204 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 2180 kg
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
VIN KNAJ3811FL7003490
Referanse 9ffb89f5-f637-4adc-9d6f-81bd750f7235
NB - Payload 423

Tilbehør bil

Kia e-Soul Elektrisk 64 kWh Active aut

Kr 359 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Armlene ( stort);Bluetooth;Oppvarmet Ratt;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Ryggekamera;Sentrallås;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Telefon
22631616


Rune Gravli
Bruktbilansvarlig

Tlf: 916 00 935


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger