2020 Audi e-tron 50 Launch Edition

Kr 619 000

Inkl. omregistrering

1
Automat
Elektrisitet
10096Km
0
5

Detaljer

Audi e-tron 50 Launch Edition

Kr 619 000

Inkl. omregistrering

AUDI E-TRON 50 LAUNCH EDITION

Launch Edition var en, som navne sier, den første 2020 mod med utstyrsgraden Audi mente koms til og trekke folk mot deres produkt. Utstyret på denne er derfor valgt av Audi som en folkepakke.

Bil- 5.år/100.000km Batteri- 8.år/ 180.000km

Rekkevidde på over 300km, firehjulsdrift, luftfjering og mye annet sørger for comfortabel kjøring uansett vær og vind.

I en E-tron sitter du etter eget ønske høyt eller lavt. hel velger du selv høyde på bilen med den adaptive luftfjeringen. Så for deg som liker og sitte høyt over bakken hever du bare bilen dit du måtte ønske deg.

Svært oversiktelig og ryddig førermiljø sørger for enkel og kontrollert kjøring hele tiden. En E-tron kan ikke beskrives med ord, men må oppleves da det er helt revolusjonerende kjøreegenskaper.

Vi levere biler over hele landet. Visning av bilen kan evt. foregå med facetime eller annen videochat, hvor selger går rundt bilen og viser deg det du ønsker å se. Vi kjører gjerne bilen hjem til deg for visning i Oslo og omegn. Vi desinfiserer bilen før og etter visning slik at du kan føle at det er en trygg visning. Ta kontakt og så finner vi en god løsning sammen!

Ønsker du mer informasjon om bilen, ta kontakt med:

Rune Gravli Mob: 916 00 935 Mail: rune.gravli@rohneselmer.no

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Stanseveien. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Med forbehold om feil i annonse.

Spesifikasjoner

Audi e-tron 50 Launch Edition

Kr 619 000

Inkl. omregistrering

Merke Audi
Modell e-tron
Variant 50 Launch Edition
KM-stand 10096 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 313 HK
Karosseri type SUV
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 3040 kg
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WAUZZZGE9LB010616
Referanse b6c145c2-dfdf-4945-919c-b08f5d2fd6b6
NB - Payload 586

Tilbehør bil

Audi e-tron 50 Launch Edition

Kr 619 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Bluetooth;DAB+;Radio DAB+;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00

Telefon
22631616


Rune Gravli
Bruktbilansvarlig

Tlf: 916 00 935


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger