Ford – blant verdens mest etiske selskap

14.03.2017

For åttende året på rad har Ford Motor Company fått en plassering på den prestisjefylte listen over verdens mest etiske selskaper.

Det er Etisphere Insitute som står bak kåringen, og Ford Motor Company er den eneste bilprodusenten som har utmerket seg hele åtte år på rad!

- Fords samfunnsansvar er hele grunnlaget for vår forretningsfilosofi. Det viser kundene hva vi står for som selskap. Dette er en utmerkelse som viser at medarbeiderne våre fremdeles tar de riktige avgjørelsene i den daglige driften, sier styreformann i Ford Motor Company, Bill Ford.

Menneskerettigheter og bærekraft


Ford har mange program og aktiviteter som har som mål å skape bærekraft gjennom hele næringskjeden, gi gode arbeidsvilkår og støtte menneskerettigheter.

Selskapet har også en rekke avtaler som sikrer at leverandører lever opp til de samme høye standardene.

- Selskaper som får en plassering på listen over verdens mest etiske selskap har en ny tilnærming til folks forventninger og endringer i lover og regler. Vi ser hvordan Ford møter disse utfordringene, samtidig som de investerer i nærmiljøet, sier administrerende direktør i Etisphere, Timothy Erblich

Vunnet en rekke priser

I løpet av det siste året har Ford fått en rekke utmerkelser for dette engasjementet:

For mer informasjon om Ethisphere Institutes metoder og den komplette listen over de mest etiske selskapene i 2017: www.ethisphere.com/worlds-most-ethical/wme-honorees/

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer