COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Helt nye sporty Kuga som ladbar hybrid, full hybrid og mild hybrid.

Helt nye SUVen Kuga, som blir tilgjengelig i en rekke elektrifiserte varianter. Med nytt design og nye førerassistanseteknologier har den både fått bedre plass og mer komfort enn forrige generasjon. Les mer om Kuga under skjemaet. 


Registrer deg herNye Kuga tilbyr omfattende elektrifisering.

Det brede modellutvalget inkluderer både ladbar hybrid, full hybrid og mild hybrid. I tillegg blir Kuga tilgjengelig med Fords 1.5-liters og 2-liters EcoBlue dieselmotorer og en 1.5-liters EcoBoost bensinmotor.


Designet av våre kunder

Den nye Kugaen er den første SUV-en som er bygd på Fords nye globale plattform, C2. Denne gir forbedret aerodynamikk for bedre drivstoffeffektivitet. Den reduserer også vekten på bilen med hele 90 kilo sammenlignet med utgående modeller med samme drivlinje, samtidig som plassen forbedres. I tillegg er det en plattform som er designet for ytterligere å forbedre bilens sikkerhet ved en eventuell kollisjon. Den har også 10 % bedre torsjonsstivhet for ytterligere å forbedre kjøredynamikken.

Nye Kuga kommer også med et nytt og tøffere eksteriør med mer premium utseende. En mer strømlinjeformet silhuett og lengre akselavstand gir en bedre stabilitet. Panseret har også blitt lengre, mens taklinjen er lavere. Tilsammen gir dette bilen en mer atletisk og energisk fremtoning.


Tre utstyrsvarianter

Nye Kuga kommer i tre varianter; godt utstyrte Titanium, sporty ST-Line og luksuriøse Vignale. Alle med sitt særpreg tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov


Komfortabel, romslig og fleksibel

Nye Kuga er 44 mm bredere og 89 mm lengre enn den utgående modellen. Akselavstanden har også økt med 20 mm. På innsiden har det gitt 43 mm bredere skulderhøyde og 57 mm mer bredde i hoftehøyde i forsetene.

I baksetet har det også blitt bedre plass i bredden. Selv om høyden på nye Kuga er 20 mm lavere enn på den utgående modellen, har høyden på innsiden økt med henholdsvis 13 og 35 mm i for- og baksetene.

Hele den bakre seteradene kan skyves frem og tilbake. I bakerste posisjon gir dette den beste beinplassen i klassen. Ved å skyve setene til fremste posisjon får du 67 liter ekstra plass i bagasjerommet. Oppvarmede seter er for første gang tilgjengelig for baksetepassasjerene.

Nyheter