COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Nye, store Ford Explorer ladbar hybrid SUV kommer til Norge - 7-seter.

Endelig kommer den helt nye 7-seters SUVen Ford Explorer lansert som ladbar hybrid til Norge. En drømme-SUV for det norske markedet. 


Meld din interesseStor og luksuriøs SUV med 450 HK

Under panseret på den store og luksuriøse SUV-en er Fords 3.0-liters V6 EcoBoost-motor, som i kombinasjon med en 100 HK elektrisk motor gir en totaleffekt på hele 450 HK og 840 Nm. Litium-ion batteriet på 13,1 kWh kan lades via kontaktpunktet foran på venstre side av bilen. Bilens bremseenergi er også med på å lade opp batteriet. Elektrisk rekkevidde er estimert til 40 km, målt etter den nye og strenge WLTP-målemetoden.


Kommer i en sportslig og en luksuriøs variant

Nye Ford Explorer ladbar hybrid tilbys i to svært godt utstyrte varianter, begge selvfølgelig med Fords avanserte firehjulstrekksystem. Du kan velge mellom den Ford Performance-inspirerte Explorer ST-Line og den luksuriøse Explorer Platinum. Begge variantene med alt av utstyr som standard – du velger farge og nyter turen.


7 kjøremodus

Nye Explorer har et terrengstyringssystem med hele 7 kjøremoduser som tilpasser bilens kjøreegenskaper til forskjellige kjøreforhold. Velg mellom «Normal», «Sport», «Terreng», «Glatt», «Tauemodus», «Eco», «Dyp snø» og «Sand». Bilens heldigitale instrumentpanel endrer også visning for de forskjellige kjøremodusene.


Den mer enn 5 meter lange, 2 meter brede og nesten 2 meter høye Explorer har svært god plass til de 7 passasjerene inni bilen. Elektrisk nedfelling av 2. og 3. seterad er standard. Med disse setene foldet ned har du hele 2274 liter bagasjeromsplass. I kupeen er det også rikelig med oppbevaringsrom på tilsammen hele 123 liter for passasjerene i alle de tre seteradene. I tillegg er det hele 12 koppholdere i den store familie-SUVen.

Nyheter