Nye Ford Explorer er utviklet med presisjon for den ultimate kjøreopplevelsen i en SUV.

Tøffe linjer, dristig design og robuste egenskaper i terrenget. Avanserte førerassistanseteknologier og et sofistikert ladbar-hybrid system som leverer en sømløs kombinasjon av ytelse og effektivitet.

OBS: Vær oppmerksom på at avbildet bil kan ha utstyr som kan avvike fra Norsk standard. • Avansert hybridteknologi

  Nye Ford Explorer er den største, mest robuste og mest kapable SUVen Ford noensinne har solgt i Europa. Det er også vår første SUV som er tilgjengelig som ladbar hybrid. Et avansert ladbart drivverk fungerer sammen med en 3,0-liters turboladet V6, EcoBoost-motor for å levere totalt 450 HK og enestående effektivitet. Motoren er kombinert med en intelligent 10-trinns automatisk girkasse for å levere engasjerende kjøredynamikk, enten du kjører i fjellet, over elver eller cruiser på motorveien.

  Meld din interesseTilbake til toppen • Kompromissløs effektivitet

  Det avanserte ladbar hybrid-systemet maksimerer effektiviteten uten å ofre den kapasiteten du krever fra en Ford SUV. Intelligent firehjulstrekk sender kraft til hjulene med mest gripeevne for å forbedre grepet uansett hvor du kjører. Dette er kombinert med et nytt terrengstyringssystem, slik at du kan skreddersy Explorers ytelse til å passe forholdene og terrenget perfekt. Når du kjører i byen, jobber smarte systemer som Auto Start/Stop og Aktiv grill med hybridsystemet for å bidra til å redusere utslippene og holde antall turer til bensinstasjonen på et minimum.

  Meld din interesseTilbake til toppen • All plassen du trenger

  Nye Ford Explorer har plass til opptil sju personer som kan sitte luksuriøst og komfortabelt. Nøye utformet interiør og topp moderne teknologi bidrar til å gjøre hver kjøretur til en glede, uansett hvor du sitter. Selv med hvert sete opptatt, er det fortsatt plass til to komplette sett golfkøller bak den tredje raden. Hvis du legger ned setene, er det generøse 2 274 liter bagasjeplass, slik at du uten problemer kan ta med alt du trenger for en helgetur, eller et lengre eventyr. Og med den nyeste versjonen av SYNC 3, FordPass Connect-innbygd modem og et B&O-lydsystem, vil du se like mye frem til reisen som målet

  Meld din interesseTilbake til toppen


OBS: Vær oppmerksom på at avbildet bil kan ha utstyr som kan avvike fra Norsk standard.