Ford F-150 er tidenes suksesshistorie når det gjelder bilsalg. I over 35 år har den vært USA's mest solgte bil, uansett klasse, med et årlig volum på nesten 1 million biler. Og i 2017 er Ford F-serie verdens nest mest solgte bil! Med mer enn 60 års erfaring med Ford, og kun Ford, er det naturlig for RøhneSelmer å tilby F-150 til det norske markedet – både i Ford utgave og ikke minst under Shelby merkevaren.


Sterkere og lettere  


Nye Ford F-150 er tøffere, smartere og mer kapabel enn noensinne. Med sin 3,5 liter V6 bensinmotor med 377 hk i kombinasjon med en 10-trinns automatkasse er du sikret fantastiske ytelser og fornuftig drivstofføkonomi. Det nye F-150 karosseriet er også vesentlig lettere enn tidligere generasjoner. Dette er oppnådd gjennom utstrakt bruk av aluminium, og da snakker vi ultra-sterkt aluminium av militær grad! Gjennom varmebehandling og herding oppnås en styrke som gir den de samme spesifikasjoner som benyttes i utstyr for det militære og industrien. Under aluminium karosseriet finnes en ramme av 78% høystyrke stål.


Våre Ford F-150 varianter får du med totalvekt under 3,5 tonn og som varebil på grønne skilter. Det betyr at de kan kjøres dersom du har vanlig førerkort for klasse B.

 


MODELLUTVALGFord F-150 Lariat Supercrew med 1,7 meter plan

I Lariat utgave får du 3-seter foran og et høyt utstyrsnivå. Den omfattende utstyrslisten inkluderer blant annet skinnseter med oppvarming og kjøling, elektrisk justering av forseter med minne på førersiden, 8'' berøringsskjerm med Ford Sync 3, Sony eller B&O Play lydsystem og Apple Carplay/Android Auto, elektronisk diffsperre i bakaksel, stabilitetskontroll og veltehindringssystem, offroad pakke m/autobrems, utfellbart stigtrinn med støttehåndtak i baklem, ryggekamera med dynamisk tilhengerassisten, blindsonevarsler, cruisecontrol, 2-sone klimaanlegg  + mye mer. Se eget produktark for flere opplysninger om utstyr og egenskaper.

Se spesifikasjoner her

 

Ford F-150 Raptor Supercrew

Raptor er selve verstingen i F-150 utvalget. Med sin 3,5l V6 med bi-turbo og 450 hk kombinert med 10-trinns automatkasse snakker vi sportsbil-ytelser i ekstrem pick-up innpakning. Forsterkede 3.0'' dempere fra Fox racing, dobbelt eksosanlegg, forsterket ramme for ekstrem offroadbruk, unik Ford Raptor grill, adaptiv cruise control, og fjernbetjening av motorstart er bare noe av det som gjør Ford F-150 Raptor til den råeste pick-up'en på markedet. Se eget produktark for flere opplysninger om utstyr og egenskaper.

Se spesifikasjoner herKontakt oss i dag for flere opplysninger om modellutvalg, priser og leveringstid på Ford F-150 – verdens tøffeste pick-up!